Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Ben sana düzgünce sorduktan sonra genel düşüncemi belirtiyorum demedin mi. Bu demek oluyor ki Semih zıttı yorum yapan herkes için düşüncelerin aynı
Ee sende genel dusunceni belirmissin kardesim sen belirtince normal biz belirtincemi sıkıntı oldu birader. Ne tur bir kafa tasiyorsunuz.

Ee sende genel dusunceni belirmissin kardesim sen belirtince normal biz belirtincemi sıkıntı oldu birader. Ne tur bir kafa tasiyorsunuz.

Genel düşünce farklılıklarına bakarsan kim nasıl bi kafa yaşıyor anlayabilirsin bence. Kendi belirtme tarzımla seninki bir değil. İlk önce üslubunu düzelt. "Yaprak yaprak konuşuyorlar,manyak,salak,tiplere bak ağır cahiller"

Normal mi bu sözlerin ?

Genel düşünce farklılıklarına bakarsan kim nasıl bi kafa yaşıyor anlayabilirsin bence. Kendi belirtme tarzımla seninki bir değil. İlk önce üslubunu düzelt. "Yaprak yaprak konuşuyorlar,manyak,salak,tiplere bak ağır cahiller"

Normal mi bu sözlerin ?
Benim ismimi yazipda bu programi ciddi ciddi bu yarismayi taktigimi sananlara dedim ben sen alindiysan birsey diyemem kardesim.

Ciddiye almayin su programi yoksa solugu bakirkoyde alirsiniz demedi demeyin. :D Semih reis bakirkoye yollar vallah. :D

Benim ismimi yazipda bu programi ciddi ciddi bu yarismayi taktigimi sananlara dedim ben sen alindiysan birsey diyenem kardesim.

Ciddiye almayin su programi yoksa solugu bakir koyde alirsiniz demedi demeyin. :D Semih reis bakirkoye yollar vallah. :D

Genel konuşuyorum diyince üstüme alınmam normal. Neyse yanlış anlaşılma olmuş eyvallah.

Programı ciddiye alana acırım zaten

Dün baya bir kahkaha attim izlerken. Yattara ismini söylerken, harbiden cok komikti Yunus ya. Su herifin hyperaktif el hareketleri, duraklayarak, heyecanli heyecanli birsey anlatmasina hastayim yaa :D

Gülmekten kirildim, adam orada 20 dakika "sakin, huzurlu" oturdu, Ezgi cikacakken, yine onun ismi yazildi. Adam hakli bu konuda ama, darda olunca, cikis olarak hemen yunus ismi söyleniyor. :asd22: Sürekli aynisi oluyor adama, sonunda patladi.

Semih ikidir parkuru bitirmeden yeniliyor zuahhhah.

Ezgiyle memucun oyunu neydi oyle yaw :D

Geri
Üst Alt