Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Damlaya Sigara verilmesi

Atakana Bilgi sızdırılmasi.

Vaah Acun vaaahhh.
Olum adama bilgi verseler bunu sizin anlamayacağınız şekilde yaparlardı dünden beri Semihciler ekside falan ağlıyor hepsi büyük oyunu görmüş maşallah. Adam sizin bunu görüp yinede oy atacak kadar koyun olduğunuzu düşünmüyorsa açık açık belli ettirmez bilgi verildiğini

Atakan iblise ayar üstüne ayarı verince iblisin fanları ağlamaklı olmuş.İblisin üstüne oynuyormuş acun.He la herkes iblisin üstüne oynuyor amerika ile israil işin içinde Rusyada arkada dalıyor.İblisin fanları olarak büyük oyunu bozmalısınız size güvenimiz tam.

Ya Atakan hastaneye gidince görüntüleri görmüştür

Ne büyüttünüz

Olay Semih'in yavşaklığı şuan

Kulis yapıp yapmadım diyor.Atakan'ı yazarken zayıf falan diye bahane uyduruyor gtü yemediği için

Oo sigarami alirim bi dal

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Akşama dokunulmazlığı gönüllüler alıyor yine nagihan dayı otomatik potaya girecek atakan dokunulmaz olduğu için bakalım kim gidecek.

2 gün önce gönüllülerin ağlaması, güncenin dokunulmazlık alması, sigara, atakanın kılçık operasyonu olayı, potaya girecek isimler falan. İnanılmaz kurgu mükemmel zeka acundan :D

Gülüp eğlenmek için izleyin sadece.

Kıbrısa kalacak adamlar belli zaten boşuna bu goygoy.

Ya tamam hani sigara bağımlısıdır vs sigara verilir anlarım da, abi geç köşeye kenara orada iç sigaranı.

Okyanusa karşı cuğara keyfi yapma be anasını satayım :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Totelde en zayif halka ibrahim. Acun onu gonderir diye dusunuyorum.

Atakan semih'i delik desik etti dun

Serefsiz birde utanmadan inkar ediyor

Diyet operasyonu diyen eben miydi ozaman serefsiz

Dün gece Acun damlayı uyarmış. Böyle birşey olmasın diye. O da özür dilemiş.

Bu hatun cuğara'yı nasıl soktu oraya? Ya da kim verdi? Böyle saçmalık mı olur?

Acun'un karizma fena çizildi yalnız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kameramanlar vermistir

Bu akşam ki dokunulmazlığı kimin alıcağının önemi yok. Yattara gidicek.

Ben bu yarışmayı aylar önce bir defa izledim. Daha doğrusu maruz kaldım. Misafirlikte pek meraklısı vardı. Açtılar sesini de sonuna kadar. Tuğba Özay diye bir erkek Nagihan diye bir başka erkekle kavga ediyordu basbas.

Açıkcası 11 tane Donk'un oynadığı takımla 11 tane Umut Bulut'un oynadığı takımın maçını gol olana kadar izlemeyi tercih ederim.
Hayır amaç ne? Yattara niye orda, niye seramik kırıyor. Futbolcu değil mi bu adam? Bi top verememiş mi Acun ayağına, izleyelim?
Neyse demek istediğim hiç bana göre bir yarışma değil. Ama meraklısı çok.

Olum adama bilgi verseler bunu sizin anlamayacağınız şekilde yaparlardı dünden beri Semihciler ekside falan ağlıyor hepsi büyük oyunu görmüş maşallah. Adam sizin bunu görüp yinede oy atacak kadar koyun olduğunuzu düşünmüyorsa açık açık belli ettirmez bilgi verildiğini

İbrahim ile aramizda birşey var gibi sorular soruyorlarmiş diye girdi konuşmaya nerden duydu bunu. Semih'i yazdiğinda niye Semih'in Diyet operasyonuna kilçik operasyonu diye karşilik verdi. Bence hepsinin herşeyden haberi var. Nagihan'i bile sempatik yapma derdinde acun. Nagihan'in hareketleri bile değişti yav:D

Acun iki tarafida 3 erkek 1 kiz birakicak ondan dolayi bence ne olursa olsun Yattara gidicek

nagihan gitti diyebilir miyiz? 7 sembole yazık olacak :D

Geri
Üst Alt