Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Bu gönüllüler kesin fenerli abi kandırmayın kendinizi kanlarında var loserlik :D

Son düzenleme:
Var tabi. Sen forumun imami gibisin. İmam böyle yaparsa Cemaat ne yapmaz. 2. Merve aydin vakasi olarak görüyorum bunu Güray.

Nasil ne olmuş. GS'li hatunu gömüp azizbahçeli avatari tutuyorsun ayip değil mi Musap.

iyi ozaman milli takimida tutma. Neticede Febeli oyuncular da oynuyor. Bana ne yahu adam hangi takimi tutuyor tutmuyor. Fbli resmi sporcumu ?

Gönüllüler amma agladı be kardesim. Zırlamaktan oyun oynamıyorlar

Bunu izleyip de ciddi ciddi analiz kasanlar, oy verenler var yahu. Sanki şampiyon olsa bir miktar sizle kırışcak.

Bu Sergay harbi mal. Doktor oynayamaz dedi. GS'Lİ OLDUĞUNa utandim bunun.:D

#YIGIT ALERT

CkDKMeRW0AAw25o.jpg:large

cooltext186947194246630.png

w2TJc6Mf.jpg

by YIGIT KARAGOZZ - 2016

Serkaç efendi gittikce gozden dusuyo milletin. Doktora saygım var diyo bi de niye oynamadı kactı diyor armud

Yigiti twitterde takip edelim renkdaslarim, cok feyzli paylasimlari var.

Aynisini ninem bana futbol izlerken derdi.

Futbolla bu survivor tamamen farklı şeyler. Tüzel kurum ve kişilik farklı bence. Semih öztürk şampiyon olsa konvoya çıkıp sevinecek misin ? Veya arkadaşlarınla konuşurken nasıl koydu semih mi diyeceksin ? Saçmalık bu kadar survivor fanı olmak.

Tıp olarak Ozana benzetiyolar la zaten :( :( :(

Bırakman lazım senin bu Acun programlarını. 23 yaşında adamsın yakışıyor mu yarışma için 10 yaşında çocuk gibi hareket etmek.

Yazık ediyorsun kendine. Enerjini başka şeye harcarsan biraz nefes alıp hayatı daha kaliteli yaşayacaksın.

Futbolla bu survivor tamamen farklı şeyler. Tüzel kurum ve kişilik farklı bence. Semih öztürk şampiyon olsa konvoya çıkıp sevinecek misin ? Veya arkadaşlarınla konuşurken nasıl koydu semih mi diyeceksin ? Saçmalık bu kadar survivor fanı olmak.

Herkesin zevki kendine Yasin kardes... Bireysel sporlarda, destekledigim dövüscüler var mesela. Cikip korna calmam, ama sevinirim kazaninca ve saatlerce analiz sohbetleri yaparim. Sonuc olarak öyle bir kültür yok, bu konularda. Milli takim, Galatasaray kazaninca, tabiki cikiyor Milleti disari, sende katiliyorsun.

Ister tüzel, ister kisi olsun, sonuc olarak kendimiz karsilik görmeden, seviniyoruz. Geogre Foreman´in haksiz sekilde kaybettigi son macini, hala göz yaslari esliginde izlerim.

Geri
Üst Alt