Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Herkesin zevki kendine Yasin kardes... Bireysel sporlarda, destekledigim dövüscüler var mesela. Cikip korna calmam, ama sevinirim kazaninca ve saatlerce analiz sohbetleri yaparim. Sonuc olarak öyle bir kültür yok, bu konularda. Milli takim, Galatasaray kazaninca, tabiki cikiyor Milleti disari, sende katiliyorsun.

Ister tüzel, ister kisi olsun, sonuc olarak kendimiz karsilik görmeden, seviniyoruz. Geogre Foreman´in haksiz sekilde kaybettigi son macini, hala göz yaslari esliginde izlerim.

Tabi herkesin düşüncesi farklı, saygı duyuyorum. Ama ne bileyim x kazansın diye TT kasıp, parayla (mesaj) oy vermek bana saçmalık geliyor.

Şimdi baktım bugünkü olaylara, bu gönüllülerin de Semih'ten farkı yok arkadaş. Serkay ve İbrahim, en başından beri Semih'te eleştirdikleri her şeyi yapıyorlar.

Toplu sms in sonuclarını seyirciye acıklıyorlar mı

Serkaç efendi bir kez daha aday olmus. konseyde kıvrak hareketlerle R ci oldugunu da kanıtladı.

Yunus'un Serkay taklidi 10 numaraydı :D

yarın atışlı bi oyun olur sapanlı bi sey olur gonulluler kazanır. yunus gider

Bu yıl kurgu olduğunu çok fazla belli etmiş anlaşılan

Ancak işin kötüsü tv başında maç izler gibi yarışmacıları destekleyen insanlar var sevdiği yarışmacı kazanınca ayağa kalkıp sevinen falan

Ibo hic bir sey yapmadan buralara geldi. Acunun akrabasi felan olabilir arastirmak lazim.

Atakan İbo ve Yunus Günçe üçlüsünün 10 yıl önce ortak tv programında görüntüsü vardı

Bu yıl çok az baktım ama bana da hepten kurgu geldi bu kez.
Herif kokonat yiye yiye kilo ala ala finale kalacak. Aha bu hafta gidecek gidiyoruz pat gucle alakali bir kisisel dokunulmak oyunu koyuyorlar ve ibo kazaniyor. Hep ayni senaryo. Adam bir kere bile aday olmadi. Ne bileyim iyice boku cikmis durumda.

Acun yine masabaşı oyunları ile gsli kardeşimiz Serkay'ı eleyecek. Aynısını büyük gsli Sn. Hakan Hatipoğlu'na da yaptı. Bu adamın gs nefreti hiç dinmeyecek.

Ayrıca Yarın Gönüllüler kazanır.

Semihi yazabilirler.

Semih serkayi gönderecek.

Senaryo belli Serkayi Semih temizleyecek.

Finalde de Atajan geçecek Semihi.

Umarım böyle işlemez.

Geri
Üst Alt