İsmail Güldüren
Parçalı Üye
- 26 Kasım 2008
- 4.562
- 20
- 1.333
Komşu survivor reytinglerde birinciymiş.Biraz araştırma sonucu nedenini anlamış bulunmaktayım.Sizleri de aydınlatalım������
![]()
![]()
![]()
![]()
Acunn bize patatesleri layik gormus
adi herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komşu survivor reytinglerde birinciymiş.Biraz araştırma sonucu nedenini anlamış bulunmaktayım.Sizleri de aydınlatalım������
![]()
![]()
![]()
![]()
Komşu survivor reytinglerde birinciymiş.Biraz araştırma sonucu nedenini anlamış bulunmaktayım.Sizleri de aydınlatalım
![]()
![]()
![]()
![]()
Yurtdışında mevzu o değilki adamların Survivorı yaşam mücadelesi formatında bizde ise kavga gürültü olsun kafi.
Görüntülerde yaşam mücadelesine dair bir şey göremiyoruz ee nerede kaldı Survivor o zaman.
Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür.
Bu konuda sözü Danyal Artemis kardeşime bırakıyorum tam da o konuda konuşuyorduk kendisiyle.Katılıyorum ama yinede meme önemli Kerim bey.
Kardeşime yardımcı olayım.Komşu survivor reytinglerde birinciymiş.Biraz araştırma sonucu nedenini anlamış bulunmaktayım.Sizleri de aydınlatalım?
![]()
![]()
![]()
![]()
Okuuorum okuyrum meme ye nasi gldi bu konu anlm veremddim
tapatalk
Memt abiye katliyirum
Meme onemli tabi
tapatalk
Srbivor gr ece de dedtklegim kişi velli artk
tapatalk
Foto vrsa deg nllendirme yqoabilirim admirmBizdekinde kimi destekliyorsun Danyalcım
Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür.
gerçekten hoş ve başarılı bir bayan