Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.025
- 10.332
- 2.413
Bu erdi tam felaket bildigin karda yürüyüp iz birakmak istemiyor yapamiyor, cin olmadan adam carpmak istiyor beceremiyor. kendini cok uyanik sanip herseyi karistiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarışmacılara müdahele edilmesini sevmedim.Sedat bir anda rabbim demeyi bıraktı,4lü grup bir anda Sabriyeye iyi davranmaya başladı..Kurgu olduğu çok belli ama bu kadar gözümüze somasınlar.
Ayrca bu yarışmacıla neye göre seçiliş?Erdi,Sabriye,Şahika felaket..Onlar çıktığında izleyesim gelmiyor.
Normal şartlarda adanın en iyisi Adem,Ogeday ve Serhat ama Serhat sakatlandı.Ademin tek sorunu puzzle..Anıl ve Furkan en hızlısı ama atışları felaket.Furkan biraz daha iyi..İlhan da iyi ama yaşlı.Volkan 1 tık yavaş.Erdi felaket.İyi olduğu tek bir an yok.Sabriye sadece atışlarda iyi ama 60 metrelik parkurda bile 30 metre fark yiyor.Kazanması için rakibin çok karavana atması gerekiyor.Berna da kısa mesafede iyi ama pili çabuk bitiyor.Gökhan da orta derecede koşuyor ama atışları çok iyi.
Bence Berna ve Şahika adaları değiştirmeli.Hikayesi bol olur.
Sağ bek,sol bek,2 stoper,2 orta saha,1 kanat,1 forvet eksikliği var.Takimimizla ilgilide boyle analizlerin varsa okumak isterim reis
Yarışmacılara müdahele edilmesini sevmedim.Sedat bir anda rabbim demeyi bıraktı,4lü grup bir anda Sabriyeye iyi davranmaya başladı..Kurgu olduğu çok belli ama bu kadar gözümüze somasınlar.
Ayrca bu yarışmacıla neye göre seçiliş?Erdi,Sabriye,Şahika felaket..Onlar çıktığında izleyesim gelmiyor.
Normal şartlarda adanın en iyisi Adem,Ogeday ve Serhat ama Serhat sakatlandı.Ademin tek sorunu puzzle..Anıl ve Furkan en hızlısı ama atışları felaket.Furkan biraz daha iyi..İlhan da iyi ama yaşlı.Volkan 1 tık yavaş.Erdi felaket.İyi olduğu tek bir an yok.Sabriye sadece atışlarda iyi ama 60 metrelik parkurda bile 30 metre fark yiyor.Kazanması için rakibin çok karavana atması gerekiyor.Berna da kısa mesafede iyi ama pili çabuk bitiyor.Gökhan da orta derecede koşuyor ama atışları çok iyi.
Bence Berna ve Şahika adaları değiştirmeli.Hikayesi bol olur.
Acun bariz mudahale ediyor. Ilhanın, adem ve sabriyle yakinlasmasi, adem ve sabriyenin kavgası felan senaryo hep.
Ogesu ve Elif ve Tuğçe çok iyi kankalar
Ogesu iyimiş güldümOgesu ve Elif ve Tuğçe çok iyi kankalar
Sen kimi destekliyorsun sansar?
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Tugçe çok güzel ya, zaten renkli gözlü karı hariçlerini begenemiyorum
Tugçe çok güzel ya, zaten renkli gözlü karı hariçlerini begenemiyorum
Bayan yazsak, ay ne bayanı kadın o kadın ! diyeceksiniz galiba, feminist forumuna falan mı geldik yav
Bayan yazsak, ay ne bayanı kadın o kadın ! diyeceksiniz galiba, feminist forumuna falan mı geldik yav
Kendi çiftliği ?acun gene kural değiştirdi yarışın ortasında,kanal sanki babasının çiftliği