Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Şaka maka Refik'in Yiğit yaşında oğlu var. Yiğit'in yaptığı bayağı ayıp olmuş.

yiğitin bu hareketi beni çok kırdı

daha da forumda durmamın anlamı yok

11 yıllık forum kariyerimi burada bitiriyorum maalesef

hoşçakalın

sema neyse de elif net 4 5 kilo aldı kız resmen hantallaştı iyice surat filan şişti iyice

taptap
O kilo ile alakalı olmayabilir. Kadınlarda yağ dokusu daha fazla dolayısıyla sıkı olan vücutları salmaya başladığı için bir genişleme olur, erkeklerde de bu geçiş olabilir ama zaten kas dokusu ağırlıkta olduğu için saldıklarında daralırlar iyice. Suratı neden şişmiş onu bilemem de o ortamda regl olmaları bile garip çünkü açken insanın hormonları çok zayıf çalışıyor.
Yarısmada kı kızlar neden kilo almıs dıyordum gecen bugun baktım eksıde falan semanın saclar boyanmıs yüzü dolgu yapılmıs falan guzel survivor

yigit gibilerini kandırıyorlar işte

vbkbGv.jpg
Bu da ışıkla alakalı olabilir. Çünkü ten rengi farklı bir kere ilk fotoda ışık beyaz ikincide oynamalı sarıya yakın bir ton.

Bu tip oyunlar yapılıyordur ama bu kadar göstere göstere yapmazlar gençler. Kadınlarda bundan önce böyle değişim oluyor muydu mesela ona bakmanız lazım.

O kilo ile alakalı olmayabilir. Kadınlarda yağ dokusu daha fazla dolayısıyla sıkı olan vücutları salmaya başladığı için bir genişleme olur, erkeklerde de bu geçiş olabilir ama zaten kas dokusu ağırlıkta olduğu için saldıklarında daralırlar iyice. Suratı neden şişmiş onu bilemem de o ortamda regl olmaları bile garip çünkü açken insanın hormonları çok zayıf çalışıyor.

Bu da ışıkla alakalı olabilir. Çünkü ten rengi farklı bir kere ilk fotoda ışık beyaz ikincide oynamalı sarıya yakın bir ton.

Bu tip oyunlar yapılıyordur ama bu kadar göstere göstere yapmazlar gençler. Kadınlarda bundan önce böyle değişim oluyor muydu mesela ona bakmanız lazım.

yanak ve göz altlarındaki şişkinlikler de mi ışık

Ogeday dahil hepsi hamile bence o yüzden kilo almışlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlaşılan baldır şov var bu akşam.

18646328_1911736255775563_2456086321051992064_n.jpg

Yalnız laf atıyorsunuz da bu Ogeday denilen tip ortamlarda sallabaş gibi takılıp en çok karı kaldıran tip. Kızlar sever böyle efemine tipleri.

point otel sponsor olsun bu yarışmaya dursun yüzünden müptelası olacaz

Berna sultan hanimefendi gönüllüleri kez daha sırtında zafere taşıdı. Helal olsun.

Geri
Üst Alt