Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

İlhan billurları sallandırıyor yine. Reis.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

sabriye diye biri var la

eser westi kısmetse olurdan döverek yollamışlardı şimdide sörvayvırda dayak yiyecek gibi

Eser West oyunlarda çok iyi ada yaşantısı olarakda iyi diyebiliriz. Yarın bi sorun yaşayacak teknede bağırıyor ama bişey olacağını sanmıyorum.

Eser
Furkan
Sema
Ogeday
İlhan

Şanslı.

İki takım da aşırı derecede kalabalık. Bir de yetmezmiş gibi yeni adamlar ekliyorlar.

İzleyesim gelmedi bu sene.

God dammit Eser sürat botundaki hali neydi? Arkadas bu Erdi beni deli ediyor kendini yeni semih saniyor bazi kelimeleri bile bildigin semihden calmis uyuzun teki insallah erken gidenlerden olur

God dammit Eser sürat botundaki hali neydi? Arkadas bu Erdi beni deli ediyor kendini yeni semih saniyor bazi kelimeleri bile bildigin semihden calmis uyuzun teki insallah erken gidenlerden olur

Semih en azından Erdi'den daha zeki olduğu için algı yönetimini çok daha iyi yapıyordu. Ayrıca Semih'in performansı da fena değildi hani. Erdi'de performans da yok. Ama nedendir bilmem oy potansiyeli oldukça yüksek adamın. Kolay kolay gitmez.

Semih en azından Erdi'den daha zeki olduğu için algı yönetimini çok daha iyi yapıyordu. Ayrıca Semih'in performansı da fena değildi hani. Erdi'de performans da yok. Ama nedendir bilmem oy potansiyeli oldukça yüksek adamın. Kolay kolay gitmez.
Erdi denilen herif kesin Ardanın arkadaşı torpili de oradan.

erdi başkanı harcama hayalleri kurmayın arkadaşlar

arkasında milli irade var

Geri
Üst Alt