Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

sana eser boş adam demiştim kerim admirim !!!
Olm orada dolu adam yokki zaten mevzu farklı olmaksa en renkli adamdır ee performansı da iyi yazıyordu bu yiğido hırbosu.

Serhat denilen diksiyonu olmayan burnuna soktuğum hıyarı kalacak da nolacak.

Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür.

su adaya adam vurmaktan ya da kacirmaktan sabikali tehlikeli 3-4 herif getirseler de muthis duellolar izlesek

Sergen'e yapılan operasyon kendisine de yapılmalıdır. Kimse GSCimbom'dan büyük değildir.

senin hayatın survivordanmı ibaret,ne biçim adamsın lan sen
merve,semih,eser vs napıyosun olum sen,smsler gönderiyosun,ölümüne savunuyosun,oyun kaybedince kendini paralıyosun falan,nası bi kafa yapın var senin

3 gün mesajlarına bakıcam senin,eğer düzelme görmezsem hakan ve sergen gibi adına konu başlığı açılacak
sonunu biliyosun zaten

ADAM OL

onuda demiştik geçenlerde emre kardeşim

Berna hanıma whopper ısmarlamak mı

Neden olmasın

Bi yarismacinin daha hayatını kaydırdım allah belami versin

İçiyorsa marijuana içiyordur büyük ihtimalle, o da bağımlılık yapmıyor diye biliyorum. Ulan tam el patron izliyor diye ben de yandan yandan takip etmeye başlamıştım, Eser ilginç bir tipti ve gitti... Cenabetliği sebebiyle buna vesile olanların ABV.

Yarışmacılara kan testi yapılıyor olsa gerek. Uyuşturucu bağımlısı olsa sağlık testlerinde fark edilmesi gerekirdi ya da ben çok olumlu düşünüyorum Eser için. Renk katıyordu yarışmaya çekilmesi üzücü oldu.

Uyusturucu bagimlisinin orda isi ne

Saglik kontrolunden gecmiyor mu bunlar yarisma öncesi

Bipolar bozukluk da var elemanda o da ayrı bir mevzu

Geri
Üst Alt