Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Yaklaşık 3 saattir sürüyor bu program yarısı Berna diye biri var onun konuşmasıyla geçiyor. Birde türkçesi iyi değil sanırım ne anlattığı da anlaşılmıyor. Biri tercüme etsin

almanc%C4%B1lar%C4%B1n-y%C3%BCz-metreden-kendilerini-belli-etmesi_5124.jpg

Zamanında takımımızın da kalitesini düşüren versiyonları mevcuttu.

Adem,Şahika,Anıl iyi karakterli.Hele Şahika..Kavga etmek isteyen adamı sessizliğiyle çileden çıkartır.Bu sakatlık süresi ne kadar?Serhat hala sakat,hazır olayım derken 1 ayı geçer..Ünlülerde Furkan ortalığı çok karıştırıyor.
Bu yarışmada iri olmak çok da iyi değil gibi..İpli tünellerden filan geçerken çok zorlanıyorlar.

Adamım Ogeday ve Volkan. Ama Ogenin kazanmasını istiyorum.

Pırlanta gibi herif. Kavga etmiyor. Çıkıyor oyununu oynuyor. Çok hızlı atışları kötüydü düzeltmeye başladı. Dünde 2de2 yaptı zaten su oyununda.

Yürüyedur. Kıbrıs dörtlüsü Adem Sema Ogeday Volkan olur bence.

Adamım Ogeday ve Volkan. Ama Ogenin kazanmasını istiyorum.

Pırlanta gibi herif. Kavga etmiyor. Çıkıyor oyununu oynuyor. Çok hızlı atışları kötüydü düzeltmeye başladı. Dünde 2de2 yaptı zaten su oyununda.

Yürüyedur. Kıbrıs dörtlüsü Adem Sema Ogeday Volkan olur bence.
Olum yeter lan git survivor forumuna falan üye ol

Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür.

Yaklaşık 3 saattir sürüyor bu program yarısı Berna diye biri var onun konuşmasıyla geçiyor. Birde türkçesi iyi değil sanırım ne anlattığı da anlaşılmıyor. Biri tercüme etsin
Ne 3 saati yav maç öncesi maç sonrası da yok mu 12 saat sürüyordur

Acun tüm fenerlileri toplamis yine

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Dj Berna Öztürk elendi. Bu arada İlhana yarım parkur fark atan Ogeday. Bune hizdir kanka be

Lan bu havuç denen bebe ne antipatik biriymiş. Sabaha kadar dövebilirim dinlenmeden hemde

Ben adem reisi tutuyorum. İnsana benziyor. Berna izlenesi bir insan. Çenesi olmasa tabi.

Geri
Üst Alt