Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaklaşık 3 saattir sürüyor bu program yarısı Berna diye biri var onun konuşmasıyla geçiyor. Birde türkçesi iyi değil sanırım ne anlattığı da anlaşılmıyor. Biri tercüme etsin
Diğer Berna'dan bahsediyorum ya Dj olanı biliyorum28 Nisan 1983'de İstanbul'da doğan Survivor 2017 yarışmacısı Berna Öztürk, ortaögretimini F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi'nde tamamladı. Lisenin ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olan Berna Öztürk, İngilizce, İspanyolca ve Almanca biliyor.
Adem kaç oyun oynadı Ogeday kaç oyun oynadı, Adem çok yıprandı eğer ilk oyun oynasalardı Adem Ogeday'ı yenerdiGüç oyununda Ogeday şov vardı be. 7de6Gönüllüler kazandı Fatih ve Sabriye aday
Adem kaç oyun oynadı Ogeday kaç oyun oynadı, Adem çok yıprandı eğer ilk oyun oynasalardı Adem Ogeday'ı yenerdi
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yarismayi nasil izliyonuz yav diye giris yapip,yarisma ile ilgili tum fiskos ve detaylari paylasmisin kardess ,iyi 1 takipcisin anlasilan.Lan bu yarismayi hala nasil izliyonuz.
Iki gun once yarismaciyi alanen kandiran karsi taraf bench'i varken(dun ogrendim) uzerine dun kizlarin birebir oynadigi oyunda daha duduk calmadan saniye once yuklenen gonulluler vardi.
Iki dakika bakayim dedim rezillik uzerine rezilllik acun gecen seneden kalan sacmaliklarina devam ediyor. Programlanmis resmen kim ne zaman gidecek ne zaman potaya girecek falan.
Ilerleyen haftalarda ilhan, serhat falan sakatliklari gerekcesiyle devam edemezler temiz.
Final adem/ogeday banko diger 3-4 olur mu olursa kim olur bilemem.
Finali yunanistandaki yarismayla birlestirse de az heyecan olsa yaratik yarismacilar var orda bu hanim evlatlarimi cig cig yerler
Lan bu yarismayi hala nasil izliyonuz.
Iki gun once yarismaciyi alanen kandiran karsi taraf bench'i varken(dun ogrendim) uzerine dun kizlarin birebir oynadigi oyunda daha duduk calmadan saniye once yuklenen gonulluler vardi.
Iki dakika bakayim dedim rezillik uzerine rezilllik acun gecen seneden kalan sacmaliklarina devam ediyor. Programlanmis resmen kim ne zaman gidecek ne zaman potaya girecek falan.
Ilerleyen haftalarda ilhan, serhat falan sakatliklari gerekcesiyle devam edemezler temiz.
Final adem/ogeday banko diger 3-4 olur mu olursa kim olur bilemem.
Finali yunanistandaki yarismayla birlestirse de az heyecan olsa yaratik yarismacilar var orda bu hanim evlatlarimi cig cig yerler
Bu yarismayi nasil izliyonuz yav diye giris yapip,yarisma ile ilgili tum fiskos ve detaylari paylasmisin kardess ,iyi 1 takipcisin anlasilan.
Yunan kizlarini izledim beceriksizler yav bunlar. Bizim kizlar iyiymiş vallahi onu anladim.
Acun nerede atlet varsa topluyor Nagihan,Merve Aydın şimdi Sema ve Pınar seneye de Karin Melis Mey'i alır kadroyu tamamlar. Erkek boksör(muy thai, kick boks) kadın atlet tutuluyor bu yarışmada
adem reis şampiyon zaten tartişmayalim bunu. Berna reis yürek hoplatiyor. bilmem bana katilirmisin.
Dün Sadin yarmasını gelen geçen haşat etti ilk defa keyifle izledim şu programı![]()
Sağ taraftan iten yüzde 90 aliyor oyunu. Böyle oyun mu olur la. Sağ eli dişta olan avantajli zaten. acun bizi yemesin
Lan o kadını görünce kanal değiştirmek için kavga çıkartıyorum evde beynime tecavüz ediyor