Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Yiğit Karagöz‏ @yigitkaragoz3 27 sn.27 saniye önce

OGEDAYIMIZIN HAFTAYI 1.LİKLE KAPAMASININ MUTLULUĞU ILE HERKESE IYI GECELER ARKADAŞLAR
270b.png
270b.png
1f44f.png
1f44f.png
1f44f.png
1f44f.png
1f4aa.png
1f4aa.png

ıyı geceler yıgıdo

250 sms attıydım boşa gitmedi çok şükür.

Ogeday Ogeday Ogeday. Açık ara en iyi yarışmacı erkeklerde. 6da5 yaptı bugün. Ayrıca herkesin favori gördüğü Ademi yenmelere doyamiyor. Haftanın 1.si oldu.

Bulut elendi. Tahmin etmiştim. Keşke Erdi gitseydi.
Ya kafa açma giricem bilgisayar ekranından sana yeter ULAN

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~

Ogeday Ogeday Ogeday. Açık ara en iyi yarışmacı erkeklerde. 6da5 yaptı bugün. Ayrıca herkesin favori gördüğü Ademi yenmelere doyamiyor. Haftanın 1.si oldu.

Tam bir kuşsun bu kadar sene nasıl barındın burada

Tapatalk aracılığıyla Galaxy S2 Mini

Yiğit tam bir survivor fanı çıktı,ogeday aşığı galiba

Sabriye bayramdan bayrama gorulecek bir kiz acıma yetime gelir koyar bir yerine. Tam bir nankor

Birleşme partisi bir gelsin adem reis ögesu ile vals yapacak. O degilde iyiki Ademi tutMuyorsun lan sen Vallahi sevindim

Sa Bernacılar

goz6-Berna-Keklikler-nereli.jpg

Yok ben Erdi fanıyım, reisi şampiyon yapacağız Allahın izniyle. Aslında Sadi'yi destekliyordum ama elenmiş ne yazık ki.

Erdiye tatil yaptırıyorsun iyiymiş abicim.☺

Yarın ceza oyunu varmış. Ünlülerin cazasi negatif abinin geri dönmesi zannedersem??????

Ogedayın jest mimik tavır hareketleri hatta karakteri kız gibi sanırım bol kızlı bir ortamda büyümüş ogesu tabiri de cuk oturuyor bu açıdan

Ademde bütün gün kızları etrafına toplayıp dedikodu yapıyor bir çekirdekleri eksik.

İlhan - ego reis
Serhat - alman sığırı
Volkan - yaban ayısı
Erdi - havagazı
Berna - sıkıntılı
Havuç - yancı ama parkurda çok hızlı
Şahika - prenses
Sabriye - deli
Elif -beyin dağıtılırken şemsiye açmış net yani

Ademde bütün gün kızları etrafına toplayıp dedikodu yapıyor bir çekirdekleri eksik.

Etrafında erkek yok napsin. Çakma
japon ilhan yancinin önde gideni Furkan birde çene işhali olmuş serhata ne anlatacak sayın puki. Şahika daha erkek orda. ??????

Etrafında erkek yok napsin. Çakma
japon ilhan yancinin önde gideni Furkan birde çene işhali olmuş serhata ne anlatacak sayın puki. Şahika daha erkek orda. ?
Şahika ve ademi destekliyorum ademin ogedaya karşı bir loserlığı var bunu aşmalı

Sabriyeyi desteklıyorum dansını begendıgım ıcın ademle ıyı 1 ciftler

Şahika ve ademi destekliyorum ademin ogedaya karşı bir loserlığı var bunu aşmalı

Adem atışlarda bu aralar sıvıyor dogrudur. Birleşme partisinden sonra açılacağını düşünüyorum. Ögesuya biraz avans veriyoruz. Yiğit sevinsin biraz çok görme.

Geri
Üst Alt