Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

-1 versen nolur. Acun gönüllüler için oyun yapmış o değilde adem niye hep oyunun en iyisi ile 3-4 defa oynuyor. Sonra 2 oyunda biten çakma japon ovuluyor

Gönüllüler kazandı beklediğim gibi.

Ogeday 2de2
Berna 2de2
Gökhan 4te3 günün en iyi performansları.

Bugün oynanan oyun net boy + kol boyuyla alakalı oyundu zaten gönüllülerin ezmesi gerekiyordu genel olarak iki takımı da hesaplarsak ogeday + gökhan zaten boy ve kol olarak zirvedeler gönüllüler -2/-3 den başlasa erdi oynamama şartıyla oradan bile çevirirlerdi :D

Ogeday 4TE3 Yaptı ama yetmedi ünlüler kazandı dokunulmazlığı.

Erdi yazıldı. Bireyseli Oge aldı Bernayı söyledi.

Ogeday 4TE3 Yaptı ama yetmedi ünlüler kazandı dokunulmazlığı.

Erdi yazıldı. Bireyseli Oge aldı Bernayı söyledi.

Büyük ihtimal ünlüler yarın ki dokunulmazlığı da alacaklardır Ogeday'ın grubundan 1 kişinin daha gitmesi muhtemel olacak gibi gözüküyor :D
Erdi ve Berna oy potansiyeli 2-3 hafta daha götürür gibi gözüküyor :oley:

Hiç izlemiyorum ben ama bizimkiler izlediği icin ara sıra akşam yemeğinde falan denk geliyorum. Bu Erdi mi neyse dombili olan herif ne kadar itici ne kadar hıyar biri, bana Arda yı anımsatıyor biraz demiştim geçen sonra fark ettim ki bu da Bayrampaşa lafını hiç esirgemiyor ağzından demek ki Arda nın semtinden bu da :D

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Hiç izlemiyorum ben ama bizimkiler izlediği icin ara sıra akşam yemeğinde falan denk geliyorum. Bu Erdi mi neyse dombili olan herif ne kadar itici ne kadar hıyar biri, bana Arda yı anımsatıyor biraz demiştim geçen sonra fark ettim ki bu da Bayrampaşa lafını hiç esirgemiyor ağzından demek ki Arda nın semtinden bu da :D

Berlin li Berna için izliyorsunuz di mi doğru söyle. Bu arada adem Reise selamlar. Ögesuyu dize getireceğiz.

Berlin li Berna için izliyorsunuz di mi doğru söyle. Bu arada adem Reise selamlar. Ögesuyu dize getireceğiz.
Vay be Almancı da mı varmış.

Tanıdıklarım bir tek Havuç ve Ilhan Mansız, bir der Serhat denen şerefsiz vardı sanırım.

Dokunulmazlığın ilk oyununda Ilhan ve Ogeday karşı karşıya geliyor ve Ogeday takımını 1-0 öne geçiriyormuş. Şaşırmadık tabiki ?????????????????? Aslan aslan.

Senin Ogesu'n adamsa potaya girsin Berna ve Erdi'yle. Madem göndermek istiyor, ne kadar delikanlıymış görelim.

Geçtiğimiz senelerde Hilmi Cem Duygu'yu göndermişti bu şekilde. Aynısını yiyorsa Ogeday da yapsın. Ne kadar delikanlıymış görelim.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Vay be Almancı da mı varmış.

Tanıdıklarım bir tek Havuç ve Ilhan Mansız, bir der Serhat denen şerefsiz vardı sanırım.

Serhat ile ilhan da Almancılar zaten

Bernaya tutuldun işte itiraf et. Ailem izliyor filan yeme bizi simdi

oglum bu havuc tam bir o.c ortami geriyor sonra geriye cekiliyor ne yaptim misali. serhat denilen boynuzlu millete ayar cekmekten baska bir ise yaramiyor. kac günden beri ameliyat hesabi yedi icti yaninda kar kalmistir. cok uyuz bir survivor olmus bu sene gecen seneleri mumla aratiyor

Şahika tam bir su pokemonu :P

Sabriye'ye Serhat kavga etse kim döver?

Sabriye dover gibi isin icine adem girer cuncu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Serhat nümunelik bir herif ya. Hemen gaza geliyor :D

Geri
Üst Alt