Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Haftada 7 gün, günde 18 saat yayınlandığı için, bence boku çıktı. Tat vermiyor eski yıllardaki gibi.

Survivor bölümü biter, değerlendirme başlar. O biter panaroma başlar. Panaroma biter yine survivor başlar. Yeter da...

Berna ve Adem gitmez oy potansiyelleri çok yüksek ama Erdi ve Sabriye içinde büyük soru işaretleri kalıyor %51 Erdi %49 Sabriye gibi olabilir Erdi oyun içi performansı yok ama oy potansiyeli de fena değil adam 5-6 kez potaya girdi çıktı :D

bu serhat denen karaktersiz kendini de aştı karaktersizlik konusunda adaya döndü hemen yine etrafa kuduz gibi saldırmaya başladı. tribünlere oynamaya çalışması da ayrı bi komedi.

Kadıköy davarının sonu yakındır arkadaşlar sakin olun. Bırak kıbrısı son 8 bile tehlikeli onun için.

Yiğit Karagöz‏ @yigitkaragoz3
Konuş Ogedayımmmm Aslanım benim. Haklısın devammm.

#survivor2017 #survivor #Ogeday #OGFC

632.gif

Almanyada Tasayan gurbetci renktaslar Serhatin yasadiklarini yasiyormusunuz gercekfen yoksa reyting mi kasmaya calisiyor

f822e35f5985805d8e992cfd3db9e1b7.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

daha önce burada serhat, ilhan, furkan'la ilgili güzel şeyler yazmış hatta başında sırf fenerbahçe futbolcusu diye serhat akın'ı desteklemiştim. ama sen eser west'in anasına avradına 2 dk boyunca sövdüğün günü unutup pişkin pişkin ben hakaret etmedim, bel altı vurmadım diyorsan, eser'e amerikan kırması diyip alman erkeği lafından dolayı ırkçılığa uğradığın günleri küçük emrah gibi anlatıyorsan, adem'e karı gibi gülme diyip üzerine "senin ağzını burnunu kırarım" tepkisiyle karşılaşınca bunu 3 ay kendine saldırtmak için "adamsan vur,adamsan kır" diyerek kullanıyorsan, metrekaresine göre erkeksin diyip "ben adem'e ne saman hakaret etmişim kiii?" diyebiliyorsan senin ağır psikolojik problemlerin var demektir. senin varlığın artık çelişki haline gelmiş demektir.

Ekkşiden alıntı ama bire bir aynı fikirdeyim.Doğrusu artık izlemeyi düşünmüyorum.Zaten 3-4 gündür yarım yamalak izliyordum ama programa çok müdahale oluyor ve insanın hevesini kaçırıyor.
Pazar günü Serhat soruyor "kime hakaret etmişim" Olayın içindeki Adem bile cevap vermiyor.Adama saniyelerce "sen boşsun,boş boşsun" bile dedi.Bu kelimeleri adamın yüzüne vurmuyorlarsa demekki talimat gelmiş.. Veya Pınar da Sema yazmıyorsa. Halbuki olaylar akışına bırakılsa daha zevkli olur.Bu programa İlhanın rayting getirdiğine inanan var mı?Veya Serhatın?
Berna-Ogeday- yemek konusunda Berna net haklı.Sen kıza karaktersiz-yalancı diyeceksin sonra da yemek verdiğinde şapır şupur yiyeceksin.Eleştirirken ya yumuşak uslup kullanacaksın ya da o ete elini bile sürmeyeceksin.

daha önce burada serhat, ilhan, furkan'la ilgili güzel şeyler yazmış hatta başında sırf fenerbahçe futbolcusu diye serhat akın'ı desteklemiştim. ama sen eser west'in anasına avradına 2 dk boyunca sövdüğün günü unutup pişkin pişkin ben hakaret etmedim, bel altı vurmadım diyorsan, eser'e amerikan kırması diyip alman erkeği lafından dolayı ırkçılığa uğradığın günleri küçük emrah gibi anlatıyorsan, adem'e karı gibi gülme diyip üzerine "senin ağzını burnunu kırarım" tepkisiyle karşılaşınca bunu 3 ay kendine saldırtmak için "adamsan vur,adamsan kır" diyerek kullanıyorsan, metrekaresine göre erkeksin diyip "ben adem'e ne saman hakaret etmişim kiii?" diyebiliyorsan senin ağır psikolojik problemlerin var demektir. senin varlığın artık çelişki haline gelmiş demektir.

Ekkşiden alıntı ama bire bir aynı fikirdeyim.Doğrusu artık izlemeyi düşünmüyorum.Zaten 3-4 gündür yarım yamalak izliyordum ama programa çok müdahale oluyor ve insanın hevesini kaçırıyor.
Pazar günü Serhat soruyor "kime hakaret etmişim" Olayın içindeki Adem bile cevap vermiyor.Adama saniyelerce "sen boşsun,boş boşsun" bile dedi.Bu kelimeleri adamın yüzüne vurmuyorlarsa demekki talimat gelmiş.. Veya Pınar da Sema yazmıyorsa. Halbuki olaylar akışına bırakılsa daha zevkli olur.Bu programa İlhanın rayting getirdiğine inanan var mı?Veya Serhatın?
Berna-Ogeday- yemek konusunda Berna net haklı.Sen kıza karaktersiz-yalancı diyeceksin sonra da yemek verdiğinde şapır şupur yiyeceksin.Eleştirirken ya yumuşak uslup kullanacaksın ya da o ete elini bile sürmeyeceksin.

Bu sene izlemeye calistim, ama ilk bölümlerden sonra hic izlemedim. Cok heyecanli karakterler de yoktu, ama Eser West gidince, sanki tüm kargasa ve olay cikma potansiyali kayboldu adada.
Acikca söylemek gerekirse, genel anlamda Survivor´u 3-4 sezon izlemisimdir, ama her defasinda sonlarina kadar, belirli bir süreden sonra bayiyor. Muhtemelen sende su an, o noktaya gelmissin. O yüzden bölümleri takip etmeyi, genel olarak su son finallerden önce birakmisimdir.

Bu sezon heyecanli bulmadim, ama daha heyecanli sezonlarda bile, belirli bir noktadan sonra keyifi kaciyor insanin.

Bu sene izlemeye calistim, ama ilk bölümlerden sonra hic izlemedim. Cok heyecanli karakterler de yoktu, ama Eser West gidince, sanki tüm kargasa ve olay cikma potansiyali kayboldu adada.
Acikca söylemek gerekirse, genel anlamda Survivor´u 3-4 sezon izlemisimdir, ama her defasinda sonlarina kadar, belirli bir süreden sonra bayiyor. Muhtemelen sende su an, o noktaya gelmissin. O yüzden bölümleri takip etmeyi, genel olarak su son finallerden önce birakmisimdir.

Bu sezon heyecanli bulmadim, ama daha heyecanli sezonlarda bile, belirli bir noktadan sonra keyifi kaciyor insanin.
Ben geçen yıl 2 ay kadar baktım,bu yıl da Denisa elendiğinden beri bakıyorum.Eser varken gerçekten daha iyiydi.Şuand bile iyi ama Serhat ve İlhana çok torpil geçiliyor.Mesela Furkan "onların kabına tüküreyim" dedi..Adama sövsen daha iyi :) "zikerim" sözünü kullanmayınca küfür ve hakaret olmuyor. Hakikaten Serhat ve İlhan bu programa rayting getirir mi? Ben olsam seneye 3 Adam ekibini koyarım. Al sana rayting :)

Adem: Tek yanlışı Sabriye'yi bu kadar kollaması
İlhan: Bence çizgisini bozmayan tek kişi çok fazla kavga etmiyor, performansı beklediğimden daha iyi ama Adem kadar bir duruş sergileyemedi
Sema: Resmen kendini rezil etti
Şahika: Kaliteli ve elit bir kişi ama performansı kötü maalesef
Sabriye: Bu kıza destek verenleri bir türlü anlamıyorum kocaman bir hiç ve balon çıktı survivor tarihinin en kötü bayan yarışmacısı ve en terbiyesizi. Adem'e dua etsin
Pınar: Performans olarak bi sema deil ve ne zaman izlesem gönüllü kızlardan genelde geride kalıyor buda Türkiye de atletizmin nerelerde olduğunu gösteriyor ama tespitleri ve konuşma üslubu güzel
Serhat: Sabriye ile girdiği tartışmalarda haklı ama biraz da sus be kardeşim. Sakatlanmasaydı ünlüler daha iyi durumda olurdu
Furkan: En hızlı yarışmacı ama maalesef bi karakter koyamadı

Ogeday: Performans olarak mükemmel ama karakteri oturmamış yani daha çocuk asla şampiyon olamaz
Tuğçe: Performansı fena değil ama onun da ogeday gibi karakteri oturmamış
Elif: Beğendim yarışmacılardan birisi performansı da iyi
Volkan: Asla bi lider yada kaptan deil Erdi yalakası performansı fena deil
Anıl: Figüran
Berna: Gönüllü adasının esas kızı atışlardan dolayı kaybediyor benim için parkurda önemli olan kimin önde geldiği Berna genelde hızı iyi ama kondisyon sorunu da var kesinlikle sinsi değil ama dengesiz
Erdi: Survivor tarihinin en kötüsü yarışmacısı parkurlarda sadece konuşuyor icraat yok delikanlıyım diyor ama herkesin arkasından en çok konuşan o
Gökhan: Volkan'la liderlik savaşına girince kaybettiğini düşündü Ogeday da sırtından vurunca geri çekildi ama o gruba tavrını koyamadı
Burçak: Etliye sütlüye karışmadan buralara geldi aklıma son anda geldi yazmayı unutuyordum o kadar silik bi karakter işte

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Eleme bugün mu survivordaşlar?

Geri
Üst Alt