Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

bi insan neden ogedayı destekler anlam veremıyorum. Hadi kızları anlıyoruz yakısıklı dıye desteklıyor ama destekleyen erkekler mevcut

Benim için performans önemli. Performansı ve yarışmaya katılma ve kolyesinin kardeşim olayının hikayesinden dolayı destekliyom.

Havuç haketti. Adem ve Ogedayda iyiydi ses ve şov olarak ama genel olarak en basit partiydi.

Berna Tuğçe ve Burçak çok çok güzellerdi.

Iyi geceler ailem. Kendinize ıyi bakın Allaha emanet.

Berna hanimin hocamizin önünde eli ayagi titremis... Fatih hoca da hemen gaza geldi

Bir anda filim koptu, kesilmeler felan var...

Metin Abi´yi az kalsin iceriye sokacaktim dedi havuc, futbol konusunda... Acun sonra, nedense kesmemis, dikkat et de Metin abi sana birsey sokmasin diye cevap verdi. (Fatih Terim´in o an acuna bakisi priceless) :asd22:
Sonra Furkan birseyler anlatmaya basladi, aslinda yapiyor gibisinden, sonra kestiler... ters bir yere gitti heralde muhabbet. Ne yapiyor aceba metin bey furkana

Fatih Hoca 4lüye 2-3 tane laf soktu :) Bariz biçimde Ademi destekliyordu.Molada İlhan ve Serhat ile konuşması tamamen mecburi bir nezaketti.
Acun da Furkana kesinlikle kıl oldu.Özellikle "Gizem kimlerle geldiyse sen de aynı şekilde" derkenki ses tonu sinirlendiğini belli etti.
Furkana gelirsek.Ben bu çocuğun 4-5 tane cd çıkardığını bilmiyordum.İlhan ve Serhata daha yakın olmasının sebebi müzik kariyeri içinmiş.Fazla da kızamıyorum ama sesi çok düz.Her üniversitede onun gibi söyleyecek 1000 gitarlı çocuk vardır.
Yarışmayı da kazanan kesinlikle Adem olmalıydı.Jürinin açıklaması da çok komikti.Müzik sonuçta insanlara dokunmak değil mi?Eee madem içimize en çok dokunan Adem diyorsun,o zaman nota filan hikaye.Adam hakikaten şahane söyledi.Tınısı filan da mükemmeldi.
Hayatım boyunca böyle şeylere sms filan yollamadım ama hakikaten bir hile filan olmayacağından emin olsam net 10 sms yollarım.Şu ülkede bir kez de "İYİ ADAMLAR" kazansın.
Yine de bu akşamdan yola çıkarsak Adem kesin finalist gibi duruyor.En azından iyi bir reytingi olduğunu net biliyorlar.
Bu arada TLC kanalında buna benzer "the wheel" var.Magazin olayı yok ama yine survivor gibi ve herkes dünyanın farklı ve zorlu bölgelerinde tek başına yaşam savaşı veriyor.İlgilenenler varsa sevecektir.

Son düzenleme:
Sizofrene bak kickbokscu adama adam degilsin diyor. Hayir gozunu acip kapayincaya kadar kafana tekmeyi yiyip hayatinin geri kalanini kendini japon sanarak gecirecek haberi yok.

bugun ızlemedınız mı tostlar yorum yapan yok yıgıtte arazi telefonu bozuldu herald

Sabriye Berna 2 lisine 2 deli bir araya gelmemeli şarkısı çalınması lazim.

Berna başgan umarım sabriyenin coconutlarına gözünü dikmez. Yoksa kan cikar?

Sabriye Berna 2 lisine 2 deli bir araya gelmemeli şarkısı çalınması lazim.

Berna başgan umarım sabriyenin coconutlarına gözünü dikmez. Yoksa kan cikar������

berna gozunu benim coconutlarima dikebilir isterse
41a2a560f6af4ea3e04b487ad9710e2c.jpg

Bu ogeday ve anila ne oldu birlesme partisindede ikisinde birden hastanelik oldu?en trajikomik olayda bu ikili kendini koruma oyununda kurtardi

Acun oyunlara müdahale ediyor herşey kurgu ogeday filanda dopingli

Ogedayı arı ısırdı. Ödem oluştu anılı bilmiyom. 3 gün içinde düzelecekmiş ikiside.

Geri
Üst Alt