Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Şu adanın zevkini çıkaran Berna ve Anıl.Bernaya bakarsınız oyunlar filan çok eğleniyor(futbol,hentbol,havuz hentbolu vs vs).Millete koşamıyor diye bağıranları seneye all starda görmek isterim.Semanın bu kadar övünmesini anlamıyorum.Sanırsın rakipleri atlet ve hepsini yeniyor.Bir zahmet parkurları önde bitirsin.Hele Pınar,çoğu parkurda Bernanın gerisinde kalıyordu.Semayı seneye Nagehan ve izlemedim ama şampiyon olan diğer kadına karşı görmek isterim.
Bir de bu takımlar nasıl kurulmuş anlamıyorum.Mesela en kötü Pınar gönüllüler takımında olabilirdi.Eser West planları bozdu ama ünlülerin 4 erkeği de gönüllülerin en iyi 2. erkeğiden iyi.Güç oyunları olursa kazanırlar veya Ogeday her oyun 7/6,Volkan 6/4,Sabriye de 2/0-3/0 oynamalı.

Kelime oyununda bernanın şapşikliklerine bayılanlar likelasın.

ogefag iste benim stilime katilacagi gunu iple cekiyor olmali

Diren Berna <3 Düşürdü <3

Şampiyona selam duralım :heart:

C_PygtEXkAATQpt.jpg

5.000 sms göndermeyi düşünüyorum, Galatasaray yüzümüzü güldürmedi survivor'da güleceğiz inşallah.

Performans olarak Berna kalırsa ayıp. Ama kızların en gıcığı Tuğçe de defolabilir.

Ogeday gittiği an yarışma biter normal şartlarda. Ogeday olsa da ünlüleri yenmeleri Acun müdahil olmazsa mümkün değil.

Beşiktaş şu kadro ile berna kadar kendine güvenmiyor kızın gitmeyeceği sıfatından belli:) astalavista tuce

Ogeday rekor oy çıkartır ama Tuğçeyi kurtarmak zor. Tuğçe gider.

Geri
Üst Alt