Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Sırf sana inat Acun Medya'ya başvurup seneye ben de katılacağım. Survivor ciddiyetini o zaman idrak edeceksin.

600 bin küsür kişi başvuruyormuş ya la... Ben vazgeçtim başvurmaktan, gider saçma sapan isimli birini benim yerime seçer garanti. Cinnet getiriip 44'lük deagle'ımla şov yapmak zorunda kalmak istemem.

Ayrıca sen survivor bile izlemeyen cahil bir insansın, bu başlıkta belli bir seviyenin üstünde insanlar yazıyor, bas git :D

:asd22:

808436126bda00c9fe2a7e858dabff97.jpg

600 bin küsür kişi başvuruyormuş ya la... Ben vazgeçtim başvurmaktan, gider saçma sapan isimli birini benim yerime seçer garanti. Cinnet getiriip 44'lük deagle'ımla şov yapmak zorunda kalmak istemem.
Örmın Törkır olarak kayıt yaptıracağım. Öyle tahmin ediyorum ki Acun Bey'in dikkatini çekecektir. Yarışma esnasında ise Barbara Palvin posteri açıp Kayseri'ye selam göndereceğim.

Ayrıca sen survivor bile izlemeyen cahil bir insansın, bu başlıkta belli bir seviyenin üstünde insanlar yazıyor, bas git :D
Bu katılmama engel teşkil etmeyecektir diye düşünüyorum.

Örmın Törkır olarak kayıt yaptıracağım. Öyle tahmin ediyorum ki Acun Bey'in dikkatini çekecektir. Yarışma esnasında ise Barbara Palvin posteri açıp Kayseri'ye selam göndereceğim.

Aslında Örmın Törkır diye başvursan alabilir cidden, ismini niye böyle yazdın diye sorarsa bize yaptığın açıklamayı yapman yeterli, sorgusuz sualsiz bu adam ağır manyak adaya renk katar der alır. Hahahahaha.

Film başlığında bir soru sordum bir bakıversene.

İstifa çalışmalarında açtığım twitter hesabının şifresini bulduğum gün takibe başlayacağım Yiğit'i ve başka kimseyi takip etmeyeceğim, bize Yiğit yeter. :D Yiğit de gerisini salla

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aslında Örmın Törkır diye başvursan alabilir cidden, ismini niye böyle yazdın diye sorarsa bize yaptığın açıklamayı yapman yeterli, sorgusuz sualsiz bu adam ağır manyak adaya renk katar der alır. Hahahahaha.

Film başlığında bir soru sordum bir bakıversene.
Size yaptığım açıklamayı yaparsam bırak Survivor'ı O Ses Türkiye'ye jüri olarak alır.

1 admirimiz ve ogedayrrrak yiğit hariç tüm GSC seninle olur abi bu durumda.

Yalnız Emrah'ın gıyabında kötü sözlere izin vermem arkadaşlar herkes kendine çeki düzen versin; acil durum konsolunu devreye sokup sizi yeni üye yapmak zorunda bırakmayın beni.

Geri
Üst Alt