Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Berna cocugu koyacak simdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoaydaaaaaaaaaaaaa

;///

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kırdın beni Berna GAD DAM IT

Berna sultanimiz ogesuya acıyip oy potansiyeli daha yüksek olan elifi soyledi. Bu da ogesuya kıyağı olsun.

ogesunun bireysel dokunulmazlıkta berna karşısında düştüğü halden dolayı berna acıdı bu sefer yazmadı. ogesu bernayı yenecem diye ıkınmaktan nerdeyse olduğu yere sıçacaktı gece gece iyi güldüm :D

Adem ve İlhan ile kim tartıştıysa 1-2 haftaya gidiyorlar :) Yalnız Ademin üstüne bayağı oynamaya başladılar.
Berna da beni hayal kırıklığına uğrattı.İçimden şimdi bu kız kağıda Ogeday yazar 3ünü de potaya koyar dedim ama yapmadı.Vallahi yılın şamatası olurdu :D :D
Yine de Elif demesi iyi ve beklemediğim bir hamleydi.Adadan en son ayrıldıklarında Ogesu-Gökhan diye anlaşmışlardı :)
Bir de Yiğit,şu performans olayını dile getirmekten vaz geç.O adada Ogeday-Elif-Tuğçe-Sema yarışıyorsa Berna-Sabriye-Anıl-Adem-İlhan sayesinde yarışıyor.Bu adamları çıkarırsan o program izlenmez ve iptal olur.Ogeday bildiğin devlet memuru.Ofise gidiyor,işini yapıyor ve eve dönüyor.Başka hiçbir numarası yok.Herşey performans ise şarkıcının-oyuncunun orada ne işi var?Süs için mi?
Karakter koyma ve performans puanlaması 50-50
Berna karakter 50 Performans 15 65 puan
Ogeday karakter 10 Performans 45 55 puan
Şu yarışmadan Berna ilk haftalarda elense raytingler müthiş düşerdi..Mesela Eser West kalsa %99 şampiyon olurdu.

Bernayı izlemek iyi gelmiyor mu abicim

Yav mesajda kendimi tam ifade edememişim, kendinden geçenleri kastediyorum aslında herkesi değil. Tabiki izlenir yani tuhaf bir şey değil ben de izliyorum zaman zaman. O mesajı attığım günün sabahında bir pastanede öğle yemeği yemiştim, arka masada oturan üniversite öğrencisi olduklarını tahmin ettiğim gençlerin kavgasına kulak misafiri olmuştum. Adem-Ogeday kavgası yapıyorlardı ve baya ciddi ciddi kavga ediyorlardı kastettiğim kesim onlar yani. Anasının babasının telefonunu çalıp oy atanlar varmış, bildiğin manyaklık.

Soruna gelecek olursam, vallahi artık sevmiyorum berna hanım kızımızı :D aşırı itici geliyor artık evlat olsa sevilmez. İş baldırda bitse Djehoua Realde oynardı.

YouTube

e6e1ae460302cbeee0d1ff6f5a51157a.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bernamız ogeday Efendi'ye merhamet etmiştir. Bir şans vermiştir. Yüce gönüllü insan işte belli ediyor kendini

Gökhan'ın gitmesiyle gönüllüler adasında 3 kız kalmış ☺️

Dursun Özbek İstifa

Survivor'ı kim kazanır http://bit.ly/2qGzgLl

Adem Kılıççı: 4,00
Serhat Akın: 4,50
İlhan Mansız: 5,20
Sema: 5,50
Sabriye 5,50
Ogeday: 6,50

Anladığım kadarıyla Adem İlhan Ogeday 3 lüsünden biri kazanır. Zarar etmem gibi duruyor yüklü girerim valla siz ne düşünüyorsunuz

forumda mıllet bırbırını s bu cocuk hala ogeday dıyor

Geri
Üst Alt