Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
ogeday denen sığır şu kolunun altındaki kılları kes
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

bayrak yarışında odegay sıçtı batırdı yine
renktaş ciddi misin sen yoksasende aynı ogeday gibisin, numaranı ver arayayım derdin ne yüzüme bir anlat dedim, aradım karşıma ben Refik değilim diye biri çıkıyor
Bu Ateş üfleyerek sönmez
buna bundan sonra gün yüzü yok, bu iş artık forumun dışına taştı, ya sabır ya sabır bir yere kadar, bugün muhatap almadığım halde hadsizlik yapmaya devam etti. Ama ne olduğu ortaya çıktı.renktaş ciddi misin sen yoksa
sende aynı ogeday gibisin, numaranı ver arayayım derdin ne yüzüme bir anlat dedim, aradım karşıma ben Refik değilim diye biri çıkıyor
Bu Ateş üfleyerek sönmez
buna bundan sonra gün yüzü yok, bu iş artık forumun dışına taştı, ya sabır ya sabır bir yere kadar, bugün muhatap almadığım halde hadsizlik yapmaya devam etti. Ama ne olduğu ortaya çıktı.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Derdim kavga falan değil numarasını istedim anlatsın bakalım ikide bir bana sataşmasının sebebi neymiş diye. Genelleme ile yapıyordu ses etmedik, bir yerden sonra kantarın topuzunu kaçırdı ses ettik adam iyice zıvanadan çıktı kişiselleştirdi işiYok artık, ciddi misin?
refik renkdasimiz dinine, irkina, milletine, rengine, vatanina bagli bir renkdasimizdir dedigin dogruysa yanlis yapmistir.sende aynı ogeday gibisin, numaranı ver arayayım derdin ne yüzüme bir anlat dedim, aradım karşıma ben Refik değilim diye biri çıkıyor
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Derdim kavga falan değil numarasını istedim anlatsın bakalım ikide bir bana sataşmasının sebebi neymiş diye. Genelleme ile yapıyordu ses etmedik, bir yerden sonra kantarın topuzunu kaçırdı ses ettik adam iyice zıvanadan çıktı kişiselleştirdi işi
Bu Ateş üfleyerek sönmez