Arda mevzu benim icin burda forumda kapandi bitti, yazilanlar ortada, özellikle Referandum konusunda, goy goya eyvallah, ben bile goy goy yapiyorum, hatta kac kere almanci konusu üzerinden goy goy yaptim ama bir yere kadar, bu arkadas da o siniri asti. Sizin icin hakaret siniri nerden basliyor bilemem ama benim icin bir insan bana karsi, benim direk sahsima karsi laga luga yapiyorsa, benim icin LAN LUN diye konusmasi bile faul, ki bu arkadas taaa Referandum konusunda o siniri misli ile asti orda saldik gitti. Bugün kendisini muhatap almama ragmen geldi LAN LUN diye basladi, ben gecistirmeye calistikca goy goy kilifi ile asagilamaya devam etti, benimde sigorta atti arkadas.
Tekrar altini ciziyorum derdim telefonda küfür kiyamet falan degildi, kimseyi ölüm ile falanda tehdit etmedim, ben Allahtan korkarim, onun verdigi cani tehdit edecek kadar asagilik biri degilim, o rezilin verdigi numarada karsima cikan her kimse bosver abi, sinirlenme falan dedi, yok yok bu is burda bitmez ona selam söyle karsima cikacak yüz yüze konusacak kadar delikanli degilmis serefsiz dedim, ama bulucam onu yüz yüze sorucam bakalim kuyruk acisi neymis diye, o her kimse onun uydurmasi ölüm tehdidi. Benim derdim bir yüz yüze konusalim, derdi neymis anlayalim, belki tatliya bile baglariz diye konusmakti ama kendisi baskasinin numarasini vermeyi tercih etti, kendi bilir.
Keramettine sinirle yazdim sil hesabimi diye, sakinlestirdi ama cidden burda bir kac tane var, goy goy ayagina, duracaklari yeri bilmiyorlar, cevap verincede klavye basinda delikanlilik tasliyorlar. Böyle olmaz, kocaman adamlariz, goy goya eyvallah, bende varim, kendimle bile dalga gecerim ama bir yere kadar, o yer asilirsa sigorta her türlü atar forumdaymis falanmis dinlemem. Hadi yiyorsa disarda yapin bunlari goy goy diye, irziniza gecerler irziniza.