Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

bugün ve yarın kazananlar direk yarı finaldeki 3lüye girecekmiş, kazanamayan 2li de kıbrıs gider gitmez smse çıkıp 1i yarı final 3lüsüne kalacakmış

yarı finalden de 2 kişi finale kalıcak heralde

sms ile survivor şampiyonu mu belli olur yıllardır saçmalık zaten

bugün ve yarın kazananlar direk yarı finaldeki 3lüye girecekmiş, kazanamayan 2li de kıbrıs gider gitmez smse çıkıp 1i yarı final 3lüsüne kalacakmış

tek kelimeyle manyakca

Acun bayrama kadar bitireyim de bayramda rahat edeyimin derdinde.

Kalan 3lü yine smse çıkmayacak mı

Ogesu topu attiktan sonra niye ponpon kız gibi zıplıyor yaw. Gene 40 yaşındaki dayi tarafından ezilip geçildi.

171e9d0c190a5e9e648f96ba8b0acdb0.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

helehelehele bernadan sonra survivor benim için bitmiştir

Bu nasil is ya hani sema kibrisi garantilemisti neden simdi böyle kural deyisti?

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

ya bu adem her sayıda nasıl ağlıyor nasıl bahaneler of yeter be adam

Tovbe est bu nedir yav mantik problemi gibi ulkenin yarisi bunu cozemez

Serhat müthiş formuyla yarın yarışı kazanır(eğer yarış varsa tabi), adem-ogeday oylamasında ogeday elenir.

Ciddi ciddi şu Serhat denen herife sempati duyan Galatasaraylı var inanılacak şey değil.

Mesajının üstüne gelmiş sana demedim Murat.

Serhat diyince fb-gs maçlarında kadıköyde yaptığı hadsizlikler haricinde şu gelir hep aklıma;

YouTube

Sonunda iyi g.t oluyor ama, geri vites şov.

bütün survivor bölümlerini izlemesem de denk geldiklerime binaen adem ve biraz ilhan dışında karakterli tek insan göremedim açıkçası survivorda. hele şu serhat ve ogeday tam ağzına terlikle vurulacak iticilikte

Geri
Üst Alt