Survivor

Cevap: Survivor

Acuna bak kendisi demiyor el altından İrfana kağıt wermıs okutturuyor Mesut Yara kendisi yemiyor cok cakal bu ...

Geçen ekşi de Merve diye birine çok güzel diyorlardı. var mı resim falan :D

31630_1119888373858_1726518451_226625_1692090_n.jpg
31630_1119886373808_1726518451_226620_6875441_n.jpg

Ne lan bu şimdi açtım Hakan çıkmış dedektif gibi sorguluyor onlarda anlatıyor Acun kaçmış beyler :D

Saçmaladılar bu bölümde.

Survivor gibi bir yarışmada finale kalacak kişilerin bu tür bir elemeyle seçilmesi çok mantıklı... :rolleyes:

Bu ne lan böyle Buraya kadar gelenler hakkıyla seçilmiş gelmiş elenenler hesap soruyor aklı sıra böyle saçma hareketlerde Acundan beklenir zaten aklı sıra kavga ettirek reyting yapacak.

Saçmalığa gelin. Son 3'e kalan yarışmacıları elenenlere yem olarak atıyor Acun Bey. Oylamayla finalist mi belirlenir ya, çıkart yarışsınlar paşa paşa.

Merve'nin yeri garanti gibi.

Hakan, Gizem, Berke, Furkan,Seda'nın oyları İhsan'a gidecek gibi.

İlk haftalarda adadan gidenler İhsan o zaman pasif durumda olduğu için Aydın - Merve ikilisine yükleniyorlar, bu da İhsan'ın paçasını kurtarıyor.

Merve - Aydın finali diyorum ben :tiphat:

Acun reyting için her şeyi yapar.. En çok reyting'i kim alır Merve-İhsan yüzde yüzde böyle olur.

Ya bu geçen sene Türkiye'de yarışma felan olmuştu eleme için.Öyle hatırlıyorum ama oylamada oldu galiba :D Acun ne haltlar çeviriyor Amerika felan :D

Yahu herkes biliyor Acun denen herif İhsan'la Merve'ye oynatacak finali.Aydın kesin gider.

Acun, final reyting getirsin diye Aydın'ı yem olarak attı diğer yarışmacıların önüne..Yazık, üzüldüm adama valla..

Geri
Üst Alt