Suudi Prensten Kardashian'a Bir Gece İçin 1 Milyon Dolar

Adam kötü ise islam neden kötü oluyor ?

İslam kötü demedim Suudiler dinden soğuma sebebi dedim.

Dinle ne alakasi var? Adam kendisi o paralari ödemek istiyormus, din ona sen git 1 gece için 1m dolar öde demedi

Sözde İslam devleti ve krallık. Bahsi geçen eleman da kraliyet ailesinden...

Aslına bakarsanız bu soruya alıntıyla cevap vermek istiyorum.

[h=1]"Müslümanları görseydim Müslüman olmazdım, iyi ki İslam'ı Kur'an'dan öğrenmişim." Yusuf İslam[/h]

1 milyon çok para. Yüz yüze gelseler daha ucuza hallederler bence. 200-300 bin dolar'a biter bu iş :coffee:

Millette ne sallamis he . Kardashianla yattim demenin olayi bile farkli.

Gorende hergun farkli bi victoria secret modeliyle yatiyorsunuz sanacak

Please alcaktan ucunuz

HTC One cihazımdan gönderildi

İslam devletlerini gerçek müslümanların yönettiğini; kafirlerin, yahudilerin vs kimselerin maşalarının yönetmediğini nerden biliyorsunuz?

Sizin zekanıza göre Arabistan = İslam mıdır?

İslam devletlerini gerçek müslümanların yönettiğini; kafirlerin, yahudilerin vs kimselerin maşalarının yönetmediğini nerden biliyorsunuz?

iyi de adam öyle bir şey kastetmemiş ki,snn dediğinle hiç bir alakası yok adamın dediğinin

dünyamiz cok tuhaf vallahi.
gitsin o 1 milyonu afrikada ac cocuklara bagislasin.
neyse.... bu tür reklam kokan hareketlerden nefret ediyorum bu tür havadan olmus zengin insanlardan.

Senin zekana gorede israil-yahudilik. Ne malum israilide belki protestanlar yonetiyor? soz konusu hristiyanlik,yahudulik veya baska dinlerin mensublarinin hatalarini elestirmek olunca genele bagliyorsunuz ama bir muslaminin hatasi olunca gercek islam bu degil.

Senin zekana gorede israil-yahudilik. Ne malum israilide belki protestanlar yonetiyor? soz konusu hristiyanlik,yahudulik veya baska dinlerin mensublarinin hatalarini elestirmek olunca genele bagliyorsunuz ama bir muslaminin hatasi olunca gercek islam bu degil.

Benim cümlemde israilin "i" si geçiyor mu?

Bu konunun aslinda dinle fln hic alakasi yok ama bazilari yine baglanti kurmayi becermis.

Birde 'iste Araplar' tarzinda yorumlar yapilmis, irkcilik yaptiginizin farkinda misiniz acaba? Zengin aptalin birisi böyle bir teklifte bulunmus, bütün milleti öyle görüyorlar. Avrupa'da neler var, hepsini o pisliklerle bir mi tutayim?

Nefret ediyorum su genellemelerden hangi millete yönelik olursa olsun.

Geri
Üst Alt