tabii | Ana Konu

Şu ara yüzlerinde Tabiispor 1,2,3,4 yerine TOD gibi maçlara özel kutucuklar koymalılar acilen. Hangi maç hangi kanalda bilmiyoruz tek tek gir çık yapıyoruz saçmalık.

Milan-liverpool maci disinda hic bir maci izleyemiyorum

Yeni kuruldu daha bu sene Exxen gibi süründürür herkesi, seneye anca oturur. Türkiye'de işlerin ilerleyiş şekli maalesef.

Canlı yayınları TRT dahil D-Smart Go'dan 30-40 saniye geride

''tabii platformunda'' bir program var. henuz ilk bolumune bakabildim. konsept ve sunum olarak - kaliteli ve ozgun buldum .

<- ornegine ilginctir bu zamana dek yabanci platformlarda bile rast gelmedim .
varsa da benim haberim yok . kacirmis da olabilirim .

konsept prototip olarak ;
yabanci ,farkli kulturlerden 2 aile ^istanbula davet ediliyor. ruya gibi bir istanbul keyfini tecrube ediyorlar... kalacaklari yerden, yeme icme, gezi vs .

bastan sona sosyal ve kulturel sentez sekanslariyla, ozellikle ^istanbul asiklarinin bayilacagi bir program . keza, bu projeyi , - konsepti , islenisi ve havasi dolayli
''yurtdisina yonelik turizm odakli bir proje''
olarak da dusunulmus de olabilirler . ve veya baska bir neden .bilemiyorum. dedigim gibi henuz ilk bolumunu izledim. begendim. program ingilizce .
altyazi turkce .

diger bolumlerini henuz izlemedim. zamanla bu baslik altinda guncellerim .

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
içim yanar yanar yanar yanar yanar yanar da

10/10 ahmet kural oscar altın kelebek emmy falan toplamalı

Ben de bugün gassal'in bütün bölümlerini izledim.

Yalnız böyle ölümü dini falan biraz geyiğe alan bir diziyi TRT'nin platformunda yayınlamaları beni aşırı şaşırttı.

Edit: bunu yazarken adeta bir dejavu yaşadım sanki bu yorumu daha evvel yapmış gibi.

Reklam işinden aşırı uyuz olmuştum ama, Gassal dizisinin tamamını izledim, baya kaliteli bir yapım.

Yine hepiniz sosyal medyanın köpeği olmuşsunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt