tabii | Ana Konu

paralı tarife marife muhabbeti saldılar mı henüz ?

Çok mac olacak ya hepsini tv den veremezlerki zaten isteselerde o yuzden internet ve server mevzusunu net düzgün yapmaları gerekiyor. Sağlıklı bir maç izleyebilmek için.
Sadece Türk takımlarının maçlarını verecekler tv'den diğerleri tabii uygulaması üzerinden ücretli olacak.

GTg5MuOXwAAqtTo

Dalga mı geçiyorsunuz ya, acımışlar Türk takımlarını ücretsiz yayınlıyorlar bir de. Vergi veriyoruz biz, bu saçma olmuş, asla almam.
yayın hakkını acun vs tarzı para kanzama maksatlı olanlardan ziyade bir şekilde ek gelir elde etmeleri lazım ama - maalesef gerçek kısmı bu.

eskidende takımın maçlarını izlerdik - diğerlerinden olmayn günde 1 maç verirlerdi - anormal değil o kadar yav bence.

yayın hakkını acun vs tarzı para kanzama maksatlı olanlardan ziyade bir şekilde ek gelir elde etmeleri lazım ama - maalesef gerçek kısmı bu.

eskidende takımın maçlarını izlerdik - diğerlerinden olmayn günde 1 maç verirlerdi - anormal değil o kadar yav bence.
Tabi üstad o konuda çok anormal değil ama söz konusu kurum Trt olunca zaten çeşitli vergiler ödüyoruz. İnsan bekler böyle bir şeyi, bilemedim belki ben fazla yükselmiş olabilirim gereksiz :asd:

Abi bıktım artık uydudan maç izlemek istiyorum yav parasında falan degilim gerekirse 100 degil 500 yap ama bize uyduda izleyeceğimiz bi sistem kur

Yok geriden gelmeler yok bi anda 280p’ye düsmeler

Bıktım yav cl’yi bari uydudan izleyelim artik senelerdir gina geldi

Tabi üstad o konuda çok anormal değil ama söz konusu kurum Trt olunca zaten çeşitli vergiler ödüyoruz. İnsan bekler böyle bir şeyi, bilemedim belki ben fazla yükselmiş olabilirim gereksiz :asd:
o dediğin hükümetsel bir iş - havadaki oksijenede vergi çıkarırlar yakında - arabası olandan fazla alırlar kirletiyor diye falan...

devlet organlarını dahil ediyorlar cukkalama sistemine.

şaşırmam. herifler sarayda yaşıyor ülkenin ortasında...milletin gözü önünde ultra lüks içinde.

Abi bıktım artık uydudan maç izlemek istiyorum yav parasında falan degilim gerekirse 100 degil 500 yap ama bize uyduda izleyeceğimiz bi sistem kur

geriden gelmek bana koymuyor o kadar açıkçası - sonuçta izliyorum uydudan daha ucuza .

yılalr önce Superonline fiberde pkaet hediyesi appleTv cihazıda var (2016-2017 de falan olabilir bu hatta epey eski) - ordan uygulamayla TVde de iziliyorum (daha iyi görüntü tabi)

hatta muhtemelen digiturk taahhüt sonunda iptal edeceğim - komşum söyledi geçen gün 250 mi 300 lira mı ne yapmışlar standart kanal paketini hiç ek bir şey yok..1.5 ay önce 150 TL ye mi ne uzatmıştım o da Plus kayıt işlerini evdekiler kullanıyor diye arada...

ufak hayat kalitesi türü şeyler beklemen bu ortamda maalsef hayalperest düşünce. ülke toplumu koyunluk yaptığı sürece hiç bir yerde hiç bir şey düzelmez.

geriden gelmek bana koymuyor o kadar açıkçası - sonuçta izliyorum uydudan daha ucuza .

yılalr önce Superonline fiberde pkaet hediyesi appleTv cihazıda var - ordan uygulamayla TVde de iziliorum (daha iyi görüntü tabi)

ufak hayat kalitesi türü şeyler beklemen bu ortamda maalsef hayalperest düşünce. ülke toplumu koyunluk yaptığı sürece hiç bir yerde hiç bir şey düzelmez.
Senin o tabiini
Tabiini yerim

kudur

Geri
Üst Alt