Tablet Önerileri

Suan Ali Express'de kampanyalar var.

Xiaomi 7 Pad Pro(Matte Glass Version) ile OnePlus Pad 3 arasinda gidip geliyorum.

İşlemci bazında büyük fark yok mu abi? 8s Gen 3 ile Elit arasında epey performans farkı var
Elite tabi ki daha guclu ve hizli ama 8s Gen 3 Tablet kullanimi icin aslinda yeterli sonucta cok agir oyunlar icin almayacagim.

Ikisinin de kendisine gore avantajlari ve dezavantajlari var:

Xiaomi 7 Pad Pro Matte Glass Version:
+ mat ekran
+ parmak izi sensoru
+ video/streaming icin daha kullanisli bir ekran formati (HDR10, 11.2 inch, 144hz ve 3:2 orani, 2136 x 3200 pixels)
+ DTS- ve Dolby Atmos
+ Kamera 50MP+32MP
- 2028 yilina kadar update garantisi
- bataryasi 8850 mAh

OnePlus Pad 3:
+ en yeni islemci > Snapdragon Elite
+ ekran 13.2 inch ile cok buyuk, Dolby Vision, 2400 x 3392 pixels ve 144hz
+ 3 yil major OS update + 6 yil guvenlik update garantisi
+ 12140 mAh batarya
+ hoparlari cok kuvvetli (ama Dolby Atmos yok)
- kamera normal, 13 MP+8MP
- parmak izi sensoru ve mat ekran yok
- video/youtube/netflix falan izlerken koskoca siyah bantlar olacak yukarida ve asagida cunku ekran orani 7:5

Elite tabi ki daha guclu ve hizli ama 8s Gen 3 Tablet kullanimi icin aslinda yeterli sonucta cok agir oyunlar icin almayacagim.

+ mat ekran
+ parmak izi sensoru
+ video/streaming icin daha kullanisli bir ekran formati (HDR10, 11.2 inch, 144hz ve 3:2 orani, 2136 x 3200 pixels)
+ DTS- ve Dolby Atmos
+ Kamera 50MP+32MP
- bataryasi 8850 mAh

OnePlus Pad 3:
+ 12140 mAh batarya
- video/youtube/netflix falan izlerken koskoca siyah bantlar olacak yukarida ve asagida cunku ekran orani 7:5
Video/streaming olayı bir oyun değiştirici gibi duruyor,
oyun ön planda olsa OnePlus ancak genel kullanım için 7 Pad Pro daha çekici gibi
Keşke 8s Gen 3 değil de en azından 8 Gen 3 olsaymış bir de tabii yazılım desteği biraz soru işareti

Apple ürünleri neden düşünmüyorsun abi, iPad OS çok kullanışlı hale geldi, masaüstü deneyimine çok yakın deneyim sunuyor artık yazılım

+ mat ekran
+ parmak izi sensoru
+ DTS- ve Dolby Atmos
+ Kamera 50MP+32MP
- bataryasi 8850 mAh

OnePlus Pad 3:
+ 12140 mAh batarya
ekran içi xiaomi alınır batarya düşük kalmış.

Video/streaming olayı bir oyun değiştirici gibi duruyor,
oyun ön planda olsa OnePlus ancak genel kullanım için 7 Pad Pro daha çekici gibi
Keşke 8s Gen 3 değil de en azından 8 Gen 3 olsaymış bir de tabii yazılım desteği biraz soru işareti

Apple ürünleri neden düşünmüyorsun abi, iPad OS çok kullanışlı hale geldi, masaüstü deneyimine çok yakın deneyim sunuyor artık yazılım
Apple urunleri ile isim olmaz ama illa OLED ekran falan isteyenler dusunebilir ayrica fiyat bakimindan cok fark var aralarinda.

Oneplus ve Xiaomi tabletleri suan Ali Express'te 330 euro asagi yukari.

Apple urunleri ile isim olmaz ama illa OLED ekran falan isteyenler dusunebilir ayrica fiyat bakimindan cok fark var aralarinda.

Oneplus ve Xiaomi tabletleri suan Ali Express'te 330 euro asagi yukari.
Aynı fiyatsa sanki Oneplus alır geçerdim ben abi ya,
kafadan yazılım için rahatım üstüne işlemcisi uzun yıllar soru işareti yaratmaz ama işte kullanım biçimi de çok değiştiriyor. Dizi vs izlerken tabletten soğumak da var

Şimdiden hayırlı olsun ama iki cihaz da çok iyi abi :hat:

Aynı fiyatsa sanki Oneplus alır geçerdim ben abi ya,
kafadan yazılım için rahatım üstüne işlemcisi uzun yıllar soru işareti yaratmaz ama işte kullanım biçimi de çok değiştiriyor. Dizi vs izlerken tabletten soğumak da var

Şimdiden hayırlı olsun ama iki cihaz da çok iyi abi :hat:
Aralarinda 10-15 euro var far, tek sorun su:

Xiaomi 7 Pad Pro modelini alirsam 12GB+512GB hafiza depolama versiyonu oluyor.
OnePlus Pad 3 ise 12GB+256GB versiyonu ile geliyor, 256GB yeter mi bilemiyorum. Bunun 16GB+512GB versiyonu 90-100 euro daha pahali maalesef.

Aralarinda 10-15 euro var far, tek sorun su:

Xiaomi 7 Pad Pro modelini alirsam 12GB+512GB hafiza depolama versiyonu oluyor.
OnePlus Pad 3 ise 12GB+256GB versiyonu ile geliyor, 256GB yeter mi bilemiyorum. Bunun 16GB+512GB versiyonu 90-100 euro daha pahali maalesef.
Genel kullanımda yeterli gibi geliyor bana abi ya, oyun vs olmayacaksa yani tarayıcı, dizi gibi günlük rutinlerle ben 256'yı geçemedim henüz ama telefonlarda artık 512 şart 4k 8k videolar vs işin rengi değişti :asd:

17798.jpg

Geri
Üst Alt