Haber Tadić: "Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olamadığı için taraftarın gergin olmasını anlıyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1736102153770.png

Dušan Tadić:

"Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olamadığı için taraftarın gergin olmasını anlıyorum, çok hayal kırıklığı yaşadılar."

"Zor anda oyuncuyu ıslıklarsan negatif enerji oluyor. Gol yedikten sonra tepki gelince aklımızı kaybediyoruz, çılgınca şeyler yapmamamız gerekiyor. Daha sakin olmalıyız, hem bizler hem taraftarlar. Birlikte olursak bir şeyler başarabiliriz."

Aklı başında tek adam bu fenerde.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkarken ıslıklandı gerzek.

Bu arada ıslıklanan benim anladığım Tadic değildi, yerine giren Szymanski'ydi ama böylesi daha hoş :)

Takım için bariz sorun var galip gelmişsin yüzü filan bi acaip

Yil olmus 2025 millet siyahi bulup teknik bitiricilik katmaya calisiyor bunlar halen tadic kicini dayayip asist yapacak diye bekliyor

Allah akil fikir versin

Bunun sözleşme ne zaman bitiyor bunuda alak

Ulan bu adamı da isliklamazsin be kafaları iyice gitti..

Dzeko ile beraber takımı yarışta tutan 2 adamdan biri.. Bu yaşında sakatlık nedir bilmeden oynuyor herif..Hücumda bunu çıkar sap gibi kalırlar..

Adamların kendi futbolcusu bile taştaş geçiyor.
İlerleyen yaşına rağmen geldiği günden beri ligde istikrarlı performans gösteren bir oyuncu. Zekasıyla ve yeteneğiyle oynuyor. Saha dışında da kafası çalışıyor görüldüğü üzere. Fener'in Dzeko hariç başka hiç bir oyuncusunda olmayan özellikleri var.

Ne isin var olum bunlarda, gitsene artik Arabia'ya

Geri
Üst Alt