Taffarel: ''Sezon sonunda ben gidebilirim ama Muslera burada kalacak''

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1552329.jpg

Geleceği belirsiz olan Uruguaylı file bekçisiyle ilgili müjdeyi Taffarel verdi. Brezilyalı antrenör, “Sezon sonunda ben gidebilirim ama Muslera burada kalacak” dedi.

Yeni sezonda kadroda ciddi bir değişime gidecek olan Galatasaray’da durumu merak edilen isimlerin başında Muslera geliyor.

Cim Bom’da 5. sezonunu yaşayan Uruguaylı file bekçisiyle ilgili her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılırken, yönetimin para kazanmak için Muslera’yı satabileceği kulislerde konuşuluyor.

Taraftarların sevgilisi olan tecrübeli eldivenle ilgili müjdeyi bizzat hocası Taffarel verdi. Bu ayın sonunda kulüple sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı kaleci antrenörü, “Sezon sonunda ben gidebilirim ama Muslera burada kalacak. Galatasaray’ı ve Türkiye’yi çok seviyor. Burada mutlu” dedi.

River Plate’in aylardır ciddi şekilde istediği Muslera için son olarak Premier Lig kulübü Tottenham’ın devrede olduğu belirtilmişti.

Fanatik

PORTAL HABERİ

Son düzenleme:
Taffarel nereye gidecekmis? MLS e mi? Yoksa Brezilya da mi olmak istiyor merak ettim simdi. Eger oyle bir durum varsa Mondragon ile temasa gecmek lazim.

Güle güle tafo yolu biliyorsun her zaman kapımız açık reyss

Mubarek eli Eray'a da bi degeydi..Geciniz..

Bence florya'da beles beyti kebap yemekten baska bir ise yaramiyo.
Yolu acik olsun.

azicik yetenegi olacak herhalde. Laziodaki Muslera ile bizdeki Muslera nin aralarinda daglar kadar fark var. Sahine Ferrari Motorunu takarsan halen Sahin kalir

azicik yetenegi olacak herhalde. Laziodaki Muslera ile bizdeki Muslera nin aralarinda daglar kadar fark var. Sahine Ferrari Motorunu takarsan halen Sahin kalir
Lazio'daki Muslera'yı kaç defa izledin Musap yeme bizi burda.

Muslera Lazio'da da iyiydi. Bizde daha iyi tabi, tecrübe kazandı ve Tafo'yla çalıştı çünkü.

Tafo'nun Muslera'ya en gözle görülür katkısı topları "yakalamak" olmuş olabilir bu arada. Normal bi kalecinin tokatlayacağı şutları rakiple dalga geçer gibi tutuveriyor, en sevdiğim özelliği. :005:

Kendi adina konus istersen.

nandoyu nando yapan tafodur

Ben Nandonun iyi kaleci olduğunu düşünüyorum kim olsada Nando bu seviyeye gelecekti bence Tafonun elinden 3-4 tane kaleci geçti hiçbiri kendini geliştiremedi as kaleye güvenli bir duruş gösteremedi duruş pozisyonları çıkışları aşırı zayıftı hepsinin karpuzcu dedik kova dedik ya tamam belki çöplerde birader hiç mi olumlu bir gelişme olmaz

Ben Nandonun iyi kaleci olduğunu düşünüyorum kim olsada Nando bu seviyeye gelecekti bence Tafonun elinden 3-4 tane kaleci geçti hiçbiri kendini geliştiremedi as kaleye güvenli bir duruş gösteremedi duruş pozisyonları çıkışları aşırı zayıftı hepsinin karpuzcu dedik kova dedik ya tamam belki çöplerde birader hiç mi olumlu bir gelişme olmaz
Beraber alinti yapman cok mantikli olmus gercekten.

Geri
Üst Alt