Taffarel vs Mondragon vs Muslera

Hangi Kalecimiz Daha İyi ? ( Taffarel vs Mondragon vs Muslera )

• Kullanılan toplam oy
    237
Sadece Taffarel'in şu kurtarışı bile, Muslera ve Mondragon'un kariyerinden daha büyüktür.

Hepsinin yeri ayrı arkadaşların da dediği gibi. Tafi zaten UEFA Kupası alanlardan biri, Muslera kupa canavarı. Mondi'nin de bir Liverpool maçı vardır ki böyle bir kaleci performansı çok azdır.

Lig performansı olarak Muslera, Avrupa performansı olarak Taffarel.

Mondragon’u da severim fakat onların seviyesinde değildi. Mondragon iyi bir kaleciydi, fakat Mondragon sonrası öyle kötü kaleciler geldi ki, gözümüzde Mondi’yi biraz fazla büyüttük. Unutmayalım ki, Cordoba’nın yedeğiydi milli takimda.

Tafo olmasa şu an UEFA kupamız super kupamız yoktu.tafo ve Hagi bizim için milattır..

Mondragon bu versusa giremez ...

Cevap net Musleradir ..Tafo'nun Uefa ve Super Kupasi elbet cok agir basiyor ama ne olursa bu kadar sene ayni kulupte ust seviye kalabilmek cok ayri bir olay ..
Tafonun 3 sezonu var bizde 2sinde sampiyon oldu diger tarafta 14 yilda 8 .sampiyonluga kosuyor Muslera ki bizimki gibi cekismeli sayilabilecek bir ligde ( ligue1 -bundesliga degil burasi) inanilmaz bir rakam

Taffarel demişim ama Muslera GS tarihi açısından daha fazla yer kaplıyor sanırım

Mondragonu çok severim o yüzden oyumu ona vermiştim ama taffarel musleraya ve mondragona göre çok çok daha büyük bir kalecidir.

Tartışması bile yapılamaz.

Taffarel bir galatasaray efsanesidir

Mondragon ve muslera bizde oynamış ve görevini yeterli derece de yapmış kalecilerdir.

duygusal bakınca taffarel diyorum ama realist bakınca açık ara muslera bize tek basına aldırdıgı 2 net şampiyonlugu var

taffarel dönemınde ise hiçbirzaman vasat kadroyla bile oynamadı hep üstdüzey kadro ve hocalarla oynadı

10 sene sonra oy vermişim 😁
Taffarel başka seviyeydi. Çok zekiydi. Ankette Simovic de olmalıydı

Olayin daha iyi anlasilmasi icin bir ornek vereyim ..
1985 dogumlu yani su an 40 yasinda olan bir fenerli Allahiin Uruguayli Muslerasi kadar sampiyonluk gormus..

Tafarel bir Brezilya efsanesidir kariyeri diger ikisinden cok ondedir ama biz burada GS icin olan bir durumu konusuyoruz ..
Tafarel Gs efsanesi deyip Muslera degil diyene Allah akil fikir versin .. Gs efsanesi olmak icin bu adam daha ne yapacak Allah askina ..

Muslera yıllardır formayı giydi ve efsane oldu. Ama hiç bir zaman iyi bir kaleci olmadı. Yaşadığımız kötü deneyimlerden sonra bize standart performans gösteren bir kaleci lazımdı. Muslera da bu standardı tutturdu. Ve son yıllarda gittikçe kötüye gitti.

Taffarel'i izledim ama sadece avrupa kupalarından anımsıyorum çocukken lig takip etmiyordum haliyle, böyle şimdiki gibi güncel takip edenler yaşı yetenlere nasıl bir izlenim veriyordu lig maçlarında ? ara ara saçmaladığı oluyor muydu yoksa harbi fena bir adammıydı.

hangisi daha efsane diye sormamış soruda yalnız. Bozulmaca gücenmece yok. UEFA kupası olan hangisiyse o öndedir. Adam başarmış çünkü. Avrupanın en b.ktan liglerinden birinde alınmış şampiyonlukların değeri nedir ki hiç. Aykut maykut da yapabiliyor. Bana uluslararası alanda ne kazandırdın kardeşim onu söyle. Mondragonun bile kaç tane tek başına aldığı avrupa maçı var. Tarihin en kötü kadrolarında oynarken hemde.

Geri
Üst Alt