Tahir Kıran: "Bizim paramızı ödeyin, kıvırmayın"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray ödeme yapmamak için bir bardak suda fırtına kopartıyor. Rezan Epözdemir kendi şovunu yapıyor."

Tahir Kıran: "Burak Elmas bana süreçle ilgili özür dilediği mesajlar attı."

Tahir Kıran: "Galatasaray'a fazla ceza verilmiş diyorlar. O zaman ben de 'Jailson'a 8 maç ceza verdiniz, Marcao 30 metreden koşarak geldi, kafa ve yumruk attı. 8 maç az verdiniz' mi diyeyim?"

Tahir Kıran: "Siz kimsiniz Rizespor'a ipotek koyacaksınız? Bizim paramızı ödeyin, kıvırmayın."

ya yurtdışına kiralayalım bu köpekler bonservisini ödemedikleri oyuncu için para istiyorlar , hgakettikleri dilde hard core bir açıklama yapalım artık

Tahir Kıran: "Galatasaray'a fazla ceza verilmiş diyorlar. O zaman ben de 'Jailson'a 8 maç ceza verdiniz, Marcao 30 metreden koşarak geldi, kafa ve yumruk attı. 8 maç az verdiniz' mi diyeyim?"

:)

Hayırdir ?

Son düzenleme:
ogulcanın sözleşmeyi feshedin gitsin yani ogulcan haksız işlem yapmamış olsa bunlar bukadar atıp tutamazdı

Oğulcanınız da batsın paranız da batsın verin şunların parasını da konuşturmayın iti köpeği çakalı bu nedir 3 aydır aynı tırıvırı yeter da

Ogulcan'in futbolculugu degil artik mesele. Zaten ogulcan su kanat rotasyonunda en son isim olur, morutan kerem baris var net onunde. Daha babel arda gibi terim'in presleri de var onunde. Yunus kardesimiz var ayrica. Forvette de cok sans bulamaz, mohamed diagne babel vs.

Ogulcan konusu gs ile tff arasinda bir hesaplasmaya dondu.

Şüküüüüüüüüüüüüür gerçek sıfatını ortaya çıkardın. Bu yavşaklara içinde gezdire gezdire yenmezse takım onların da sıfatına tüküreyim.

Meydanı boş buldular. Bir kuruş yedirmiceksin bunlara. (Rizeli Renktaşlarımız alınmasın). Bunlar derken, yönetimini kast ediyorum. Avrupada sırf Fenerbahçe ye başarılar dile, hepsi fenerin arka bahçesi olmuş. Oğulcan 500k artı okadar futbolcu etmez. TFF hangi akla hizmet bizim Avrupa’dan gelen paranin bir kismini bunlara aktarıyor. Ceza’yı oyuncuya vermemişmiydi? Yeter artık, resmen TFF ve Kurulları bizimle sidik yarışına girmiş. İnsanları futboldan da herşey den soğuttular. Taraftar da artık bıktı tepki vermekten.

Geri
Üst Alt