- 3 Temmuz 2012
- 133.801
- 80.690
- 5.198

"Çay bile ikram etmediler"
TV 100'de VAR Odası programında konuşan Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kıran, "Mesela Fenerbahçe maçına geldik. Bize bir bardak çay bile ikram etmediler. Ne yazık ki Galatasaray camiasında da böyle olacak muhtemelen. Ama Beşiktaş maçında Ahmet Nur Çebi başkanımız çok iyi ağırladı" dedi.
"Galatasaray'dan aramadılar"
Kıran, "Bu saate kadar ne yazık ki Galatasaray camiasından bir kişi arayıp da 'Hoş geldiniz. Bir isteğiniz var mı?' demedi. Bunlara sadece üzülüyoruz. Ben ve Anadolu kulüpleri başkanları, misafirini her zaman en güzel şekilde ağırlar" ifadelerini kullandı.
Galatasaray bu akşam 19:00'de Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Rizespor ile Galatasaray arasında Oğulcan Çağlayan ile başlayan gerginlik, sonrasında demeç krizi ve Gedson Fernandes transferiyle devam etmişti.
Kıran, son yaptığı "intikam" açıklamasıyla ilgili ise Galatasaray'ı hedef almadığını ima ederek, "Belki başka bir düşmanım vardı, onunla ilgili paylaştım, olamaz mı? Benim Galatasaray'la bir sorunum yok" dedi.
tv100
Son düzenleme: