tahir mahir koç

Mustafa Sevim oldu Kaya demek.​

Sevimli bir renktaşımız idi allah rahmet eylesin.

Yaşarken kalbini kırdığınıza çok şahit olmuştum halbuki. Günah mı çıkarıyorsunuz?
Ulan yine mi ya yeter :cautious: Yaşlılardan nefret ettim yemin ediyorum.

22566.jpg

Yanlış hatırlamıyorsam ya Hataylıydı ya da orada ikamet ediyordu.

3cea95f72aa96ecf31beb00c57477c88.jpg

sent via GSC

Sizin can sıkan postlarınız sonrası saçma sapan avatarlarla arayışa girmiştim. Pişmanım. Beni ben yapan avatarları kullanacağım. Sevgiyle kalın!
Beğenmedim butonu için son derece uygun bir post lakin ne acıdır ki beğenmedim butonu artık yok.

Beğenmedim butonu için son derece uygun bir post lakin ne acıdır ki beğenmedim butonu artık yok.

O butonu zaten kim niye kaldırdı bilmiyorum! Ben de o konuda şikayetçiyim. Beğenmedim butonu için like kampanyası yapsak kimse umursamaz. Ama nerede boş iş var, herkes orada örgütleniyor!!!

O butonu zaten kim niye kaldırdı bilmiyorum! Ben de o konuda şikayetçiyim. Beğenmedim butonu için like kampanyası yapsak kimse umursamaz. Ama nerede boş iş var, herkes orada örgütleniyor!!!
Kaya bey,

Sakin olun ve o klavyeyi yavaşça yere bırakın.

İyi forumlar.

verdiği sözün arkasında durmasını beklediğim şahsiyet.

alkol aldığı tespit edildiği taktirde forum tarihinin en ağır cezasına çarptırılacaktır.

Yanlış hatırlamıyorsam ya Hataylıydı ya da orada ikamet ediyordu.

3cea95f72aa96ecf31beb00c57477c88.jpg
sent via GSC

Çalındığı gecenin akşamında önünden geçmiştim. Sanırım yerleştirildiği ilk gündü. Anlamamıştım ne olduğunu. Ertesi gün medyada görünce anladım :asd:

Geri
Üst Alt