- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Yok hangi laf daha güzel duracak diye deneme yapıyorum.
Çürüttün beni haberin olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok hangi laf daha güzel duracak diye deneme yapıyorum.
Bence harika olmuş. Kaya Bey'in karakterini büyük ölçüde yansıttığını düşünüyorum.Yok hangi laf daha güzel duracak diye deneme yapıyorum.
Bence harika olmuş. Kaya Bey'in karakterini büyük ölçüde yansıttığını düşünüyorum.
Siz gergin değilsiniz! Lütfen buna uygun şekilde davranınız.Metin Oktay tag'imi geri verin bu iş huzur içinde çözülsün.
Ayrıca konum yazısının beni benden aldığını belirtmem gerekiyor![]()
Üzersin.Bir de o vardı. Ona ben müdahale edebiliyorum. Hemen düzelteyim.
Üzersin.
Nerde bu adam?
Deniz kenarı ha?Az kafa dinlemeye deniz kenarına geldim. Akşam dönüyorum. Seni bırakıp bir yere gitmem Dorukçuğum en azından habersiz bırakmam
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Deniz kenarı ha?
Gün batımı efkar falan.
O nereden çıktı yahu.Efkar; yok diyemem. Malum gece tansiyonum düştü. İyi değildim.
Geçmiş olsun Kaya bey.Efkar; yok diyemem. Malum gece tansiyonum düştü. İyi değildim.
O nereden çıktı yahu.
Geçmiş olsun.
Aman diyim yaşın da var bayağa.
Geçmiş olsun Kaya bey.
Nasıl yahu, sen 31 yaşına girmedin mi?Ulan ne trajikleştiriyorsun Kenan Bey! Senden beş yaş küçüğüm. Sen bir kontrole git şekerine de bakBana bir şey olmaz.
Sen de severken döven anne babalar gibisin.Adam kötü yav işte, üstüne gitmeyin, matematik yetileri kaybolmuş.