- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Nasıl yahu, sen 31 yaşına girmedin mi?
Sen de 36 değil misin?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yahu, sen 31 yaşına girmedin mi?
Adam kötü yav işte, üstüne gitmeyin, matematik yetileri kaybolmuş.
34 yaşındayım.
Kendisi Marmara Kazım beyin kuzeni ondan renktaş.Forumu ayakta tutan üyelerden gördüğüm kadarıyla. Sarhoş muhabbetini pek anlamadım ama ayık kafayla neler yazanlar var sıkıntı yok yani.
34 yaşındayım.
Saygıdeğer @Mehmet Arslaner renktaşım diye hatırlıyorum.Hadi ya ben de 32.
34-32= 2
5 nereden çıktı? Ben niye seni 35 hatırlıyorum :/ Burada kim 35 hemen ortaya çıksın!
Saygıdeğer @Mehmet Arslaner renktaşım diye hatırlıyorum.
Forumu ayakta tutan üyelerden gördüğüm kadarıyla. Sarhoş muhabbetini pek anlamadım ama ayık kafayla neler yazanlar var sıkıntı yok yani.
Hadi ya ben de 32.
34-32= 2
5 nereden çıktı? Ben niye seni 35 hatırlıyorum :/ Burada kim 35 hemen ortaya çıksın!
Kim o senin üzerine oynadığını iddia ettiğin Allah'ın cezaları?Taha Bey merhaba. Görüşünüz için teşekkür ederim. Rica ederim sağdan soldan duyduğunuz hikayelere inanmayınız. Sarhoş ve alkol sorunları olan bir insan değilim. Bunlar tamamen Allah’ın cezası bir kaç üyenin uydurmaları.
Kim o senin üzerine oynadığını iddia ettiğin Allah'ın cezaları?
Est. Kaya bey sağlığınıza duacıyız.Teşekkür ederim Erman Bey. Moraliniz bozulmuştur hala yaşıyor olmam; mümkündür.
Sen yine aranıyorsun da hayırlısı.Onlar kendilerini çok iyi biliyor. Bazı şeyler vardır apaçıktır konuşulmaya gerek kalmaz nmg!
Sen küfür mü ettin?Onlar kendilerini çok iyi biliyor. Bazı şeyler vardır apaçıktır konuşulmaya gerek kalmaz nmg!
Sen yine aranıyorsun da hayırlısı.
Yoo değil. Dur bakalım şimdi ne uyduracaksın?Nürnberg in kısaltması değil mi o? Rüyamda seni orada top koştururken gördüm Erman Bey!
Nürnberg'in içinde m mi var MK!Nürnberg in kısaltması değil mi o? Rüyamda seni orada top koştururken gördüm Erman Bey!