tahir mahir koç

Şunu bir deneyelim, belki tamamen kurtuluruz. Mahir bey, bir GSE olarak ceza yedikten sonra foruma devam etmeyi nasıl kaldırabiliyor sunuz, bence bırakmalı sınız!?

Ceza alıcak hareketler yaptığın ve sana ceza vermek zorunda kaldığım için kırgınım.

Boşver kırılma. Ben hiç kırılmadım. Kurallar hepimiz için var. Gerçi orada ben küfür etmemiştim. Monolog yapmıştım. Sen de hemen banladın! Sana ulaşamayınca kaldı öyle. Sen banladığın için kırılmadım. Ama Emrah Bey banlasaydı öfkelenirdim!

Boşver kırılma. Ben hiç kırılmadım. Kurallar hepimiz için var. Gerçi orada ben küfür etmemiştim. Monolog yapmıştım. Sen de hemen banladın! Sana ulaşamayınca kaldı öyle. Sen banladığın için kırılmadım. Ama Emrah Bey banlasaydı öfkelenirdim!
Bu yaşanan talihsiz ceza sonrası yeni bir Mahir görecek miyiz ?

[25.7., 10:55] Mustafa: Manyak herif
[25.7., 10:55] Mustafa: Ona selamımı ilet korksun artık benden
[25.7., 10:55] Mustafa: Tehdit ediyorum onu
[25.7., 10:55] Mustafa: Forumu haram edeceğim ona

Hmmmm.

[25.7., 11:08] Mustafa: Kendi kendini banlayacak onu elleriyle yapacak
[25.7., 11:34] Mustafa: Ama dönünce görüşürüz hepinizle

Hmmmmmmmmmmmmmmmmm.

[25.7., 10:55] Mustafa: Manyak herif
[25.7., 10:55] Mustafa: Ona selamımı ilet korksun artık benden
[25.7., 10:55] Mustafa: Tehdit ediyorum onu
[25.7., 10:55] Mustafa: Forumu haram edeceğim ona

Hmmmm.
[25.7., 11:08] Mustafa: Kendi kendini banlayacak onu elleriyle yapacak
[25.7., 11:34] Mustafa: Ama dönünce görüşürüz hepinizle

Hmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Saatler malum. Ban yediğim ilk dakikalardı. Öfkelenmem çok normal. Sakinleşince mantıklı düşündüm.

@Ferit Erdem ağabeyin MK Bey hakkındaki yorumlarını bekliyoruz.

Benim Ferit Bey hakkındaki düşüncelerimi sormayacak mısınız?

Bu arada adamla selamlaştık masaya oturur oturmaz "oo ayıksın" dedi. İnsanın tanıştığı kişiye söyleyeceği ilk cümle bu mu olmalı! Eseriniz Keramettin Bey!

Geri
Üst Alt