tahir mahir koç

Bizim oynadığımızda defanstı arkadan takımı yönetme konusunda mahir 1 şahıstı

Sahada çok karşı karşıya gelmeyiz o zaman. Sol bekte oynarım. Ama ileride KTV forvet de olsaydı onu çok durduramazdım sanırım. İyi oynadığıyla ilgili bilgiler geliyor bana.

maç olmasa gelmeyeceksin yani he :confused: senin kadar hatay sevdalısı biri daha yok..

Arada ani gelişlerim oluyor oraya. Misal birkaç ay önce geldim. Orada olduğumu söyledim. Kimse buluşalım MK demedi! Hatta okulların kapandığı haftaydı uçak otobüs vs. o gece bulamamıştım; orada kalmıştım. Rakı bile içerdik.

Sahada çok karşı karşıya gelmeyiz o zaman. Sol bekte oynarım. Ama ileride KTV forvet de olsaydı onu çok durduramazdım sanırım. İyi oynadığıyla ilgili bilgiler geliyor bana.
Aynı takımda oynarsınız o zaman iyi 1 ikili olursunuz doğrusu.Senin agresifliğin ve onun sakinliğiyle birbirinizi tamamlarsınız.

Gayet açık!

Ferit Bey biz sizin gibi hovarda değiliz! Arabanın kontağını çevirip kafamızın istediği yere istediğimiz zaman gidemiyoruz. İşçiyiz, emekçiyiz!
Whatsapp üzeri her öglen ve aksam gönderdigin icki sofrasi resimlerini burada carsaf carsaf yayinlayayim mi?

Geri
Üst Alt