Tahkim'den Şok Karar!

hangi gerekçe ile kaldırılmış. yorumu gerektirecek bir suç değil bu kararla kendi belirledikleri kuralı devre dışı bırakmış oldular. puan farkı azaldıkça daha da saçmalayacaklarına eminim.

Biz niye küfür etmemek için kendimizi kasıyoruz ? Fair-Play ödüllerine mi adayız ?

Atatürk ün askerlerıyız diye ceza verılmıstı sanırım

Bence kaldırılması normal

Bunun için ceza verılmez

Bu ülkenin futbolunu bu hale getiren taraftarları bu şeref yoksunu düzende taraf olmaya iten, holigan duygularını kabartmaktan başk bir şeye yol açmayan çifte standartları gelenek haline getirilmesinde 1 gram bile emeği olan kim varsa Allah onları bildiği gibi yapsın.

Evet beddua etmek isteyip edemiyorum layıki ile ama vermek istediğimi anlar herhalde herkes.

tahkim kaça kaç onlardaydı baya karıştırdı sayıları?

Ben anlayamıyorum. Bizim bir Federasyon başkanını düşürecek kadar lobimiz yok mu gerçekten? Bu adam 2 yıldır anamızı ağlattı, Fener'i şampiyon yapmak için anasını satacak duruma geldi, komik durumlara düştü, taraflılığını inanılmaz bir şekilde belli etti, şike neredeyse dünya üzerinde bulunan tüm kurumlar tarafından onanmasına rağmen fener'in en ufak bir sıyrık bile almadan bu işi atlatmasını sağladı ve bizimkiler bu herifi düşürmeyi halen daha başaramadılar 3 yıl içinde. Sonunda herif fener'i de şampiyon yapacak ve muradına erecek. Bravo. Ona da çok yakın zaten.

Önce ortalığa ettiler, sonra tüy diktiler, en sonunda da sıvama işine geçtiler. Ortalık berbat, leş gibi kokuyor..

:eek:

bizde edelim aga bu ne böyle ya şike olur cezası olmaz küfür olur cezası olmaz biz mi kurtarıcaz ligin şerefini hayret bişey ya

Atatürk ün askerlerıyız diye ceza verılmıstı sanırım

Bence kaldırılması normal

Bunun için ceza verılmez

bundan mı ceza vermişler bilmiyordum. saçmasapan bir işmiş o zaman sevindim kaldırılmasına. şampiyonluğu kaybettiklerinde mazeret vermeye gerek yok bunlara :cigara:

bu arada normalde bu ceza kalkmaz. çünkü RTE nin en irrite olduğu adamdır Mustafa Kemal Atatürk. seçimler yaklaşıyor ya garipler fb ile iyi geçinmeye çalışıyorlar ama fayda etmeyecek. beyhude çabalar bunlar :asd:

Ben anlayamıyorum. Bizim bir Federasyon başkanını düşürecek kadar lobimiz yok mu gerçekten? Bu adam 2 yıldır anamızı ağlattı, Fener'i şampiyon yapmak için anasını satacak duruma geldi, komik durumlara düştü, taraflılığını inanılmaz bir şekilde belli etti, şike neredeyse dünya üzerinde bulunan tüm kurumlar tarafından onanmasına rağmen fener'in en ufak bir sıyrık almadan bile bu işi atlatmasını sağladı ve bizimkiler bu herifi düşürmeyi halen daha başaramadılar 3 yıl içinde. Sonunda herif fener'i de şampiyon yapacak ve muradına erecek. Bravo. Ona da çok yakın zaten.

Adam senin teknik direktorunu cekip alabiliyor ne lobisi, ne gucu?

Siyasi konulara girmek istemiyorum gezi olayini bi dusun protesto vardi olumler vardi birsey degisti mi?

Bu ulkede sporda, adalette, yargida, hersey siyasetin parmagina bakiyor.

Zor tutuyorum kendimi.

Adaletini sevdigim memleketim...!

tapatalk

Şeref,haysiyet,onur,gurur kavramları Tahkim'de görev yapan kişilerde bulunmadığı için verdikleri kararlara şaşırmıyoruz.Haysiyetsiz,şerefsiz herifler.Aziz'in köpekleri.:mad: :mad:

Eskişehir maçından sonra sahamızı kapatıcaklar şimdiden belli oldu.

Adam senin teknik direktorunu cekip alabiliyor ne lobisi, ne gucu?

Siyasi konulara girmek istemiyorum gezi olayini bi dusun protesto vardi olumler vardi birsey degisti mi?

Bu ulkede sporda, adalette, yargida, hersey siyasetin parmagina bakiyor.

Zor tutuyorum kendimi.

Adaletini sevdigim memleketim...!

tapatalk

Ha FT konusuna hiç girmedim. Yaptıkları yetmedi, gelip 2 yılda 4 kupa kazanmış TD'imizi de ayarttılar. Yani artık diyecek çok fazla birşey yok. Adaletine tüküreyim böyle ülkenin de düzenin de.

Geri
Üst Alt