Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.614
- 6.532
- 2.238
Var mi CL icin tahminler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayernde harcayamadı ama son 2 sene de
Hiç kestiremiyorum bizimkiler şimdi çıkar taş gibi de oynayıp berabere falan da kalırlar. Ben kuponlara hem HC1 hem de MS0 yazdım.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Dadoud niye oynamıyor kaç maçtır?
İlk maç belli bölümlerde çok iyi oynadılar aslında da geçen maça bakmadım.Schubert denen gerizekali antrenörün yüzünden. Sacma sapan seylerle ugrasiyor sezon basindan beri.
3-5-2 ye takti kafayi, Strobl denen kazmayi monte etti orta sahaya manyak. Takimin cok ofansif oldugu icin orta sahada daha defansif adam (Strobl) düsünüyormus, cocugu oynatmayarak sogutacak iyice. Zaten herkes pesinde kosuyor cocugun.
İlk maç belli bölümlerde çok iyi oynadılar aslında da geçen maça bakmadım.
Ben sakat falan sanmıştım yedekte olsa da.
Şeyh bey sizce basel handicap olurmu?Arsenal 02
Basel
Napoli kg
Bayern 3 fark atamaz
Oynarsan olmaz bu gece surprizlere acik 1 gece takipte kal ve ayik takilŞeyh bey sizce basel handicap olurmu?
Ne oynayacanı buraya yazarsan sevinirimBakalim bizim dangalak Schubert nasil bir ilk 11 cikaracak. Ona göre Gladbach macina oynayacagim.
Benfica'nin bu kadar eksigi oldugunu bilmiyordum dün handikap oynadim onlara ya umarim yazik olmaz kupona![]()
Yüksek oranlı bir önerin yokmu şimdiOynarsan olmaz bu gece surprizlere acik 1 gece takipte kal ve ayik takil
Arsenal surpriz yapabilir psg form tutmadi dahaYüksek oranlı bir önerin yokmu şimdi
Arsenal X
Basel X
Napoli X
Arsenal ve Napoli'ye ben de MS0 oynadim. Yanina bir de Besiktas macini koydum MS0 olarak.
O maça HX oynayacağım büyük ihtimalle. City'ye ne düşünüyorsun ? O da HX olur gibime geliyor.
@Ozan Puki HCX oynayacagim ben Gladbach macina.