Bayernde harcayamadı ama son 2 sene de :)

Hiç kestiremiyorum bizimkiler şimdi çıkar taş gibi de oynayıp berabere falan da kalırlar. Ben kuponlara hem HC1 hem de MS0 yazdım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dadoud niye oynamıyor kaç maçtır?

Dadoud niye oynamıyor kaç maçtır?

Schubert denen gerizekali antrenörün yüzünden. Sacma sapan seylerle ugrasiyor sezon basindan beri.

3-5-2 ye takti kafayi, Strobl denen kazmayi monte etti orta sahaya manyak. Takimin cok ofansif oldugu icin orta sahada daha defansif adam (Strobl) düsünüyormus, cocugu oynatmayarak sogutacak iyice. Zaten herkes pesinde kosuyor cocugun.

Schubert denen gerizekali antrenörün yüzünden. Sacma sapan seylerle ugrasiyor sezon basindan beri.

3-5-2 ye takti kafayi, Strobl denen kazmayi monte etti orta sahaya manyak. Takimin cok ofansif oldugu icin orta sahada daha defansif adam (Strobl) düsünüyormus, cocugu oynatmayarak sogutacak iyice. Zaten herkes pesinde kosuyor cocugun.
İlk maç belli bölümlerde çok iyi oynadılar aslında da geçen maça bakmadım.

Ben sakat falan sanmıştım yedekte olsa da.

İlk maç belli bölümlerde çok iyi oynadılar aslında da geçen maça bakmadım.

Ben sakat falan sanmıştım yedekte olsa da.

Yok ya cok kötüydü takim Freiburg'a karsi. Ilk yari 1:0 öne gecmemize ragmen ikinci yari 3-1 kaybettik. 1-1 olduktan sonra cok bariz ortadaydi maci kaybedecegimiz.

Tamamen egosunu tatmin etmek pesinde adam, Dahoud'un defansif yönünü begenmedigini kac defa söylemisti gecen sezon, sen olmadan da basarili olabilirim demeye getiriyor iste bu yüzden de kazmaoglu kazma Strobl'i oynatiyor. Kramer zaten defansif özellikleri daha agir basan bir adam, yanina bir de o öküzü koyuyor herif.

Bugün de City macina ayni sacmalik ile baslarsa gecmis olsun simdiden.

Bakalim bizim dangalak Schubert nasil bir ilk 11 cikaracak. Ona göre Gladbach macina oynayacagim.

Benfica'nin bu kadar eksigi oldugunu bilmiyordum dün handikap oynadim onlara ya umarim yazik olmaz kupona :D

Bakalim bizim dangalak Schubert nasil bir ilk 11 cikaracak. Ona göre Gladbach macina oynayacagim.

Benfica'nin bu kadar eksigi oldugunu bilmiyordum dün handikap oynadim onlara ya umarim yazik olmaz kupona :D
Ne oynayacanı buraya yazarsan sevinirim

O maça HX oynayacağım büyük ihtimalle. City'ye ne düşünüyorsun ? O da HX olur gibime geliyor.

HX ve H1 arasinda gidip duruyorum abi, Schubert gerizekalisi yine Strobl denen kazmayi oynatiyormus ilk 11'i gördüm simdi.

En azindan Dahoud var orta sahada.

Geri
Üst Alt