Granada 1-1 oldu.. Benfica 3,5 alt ve leicester basmistim.. tutarsa 210 euro..

antalya - bursa 2 1.95 (antalyada inkoom ve danilo cezalı, bursanın son 3 maçında toplam 2 gol olmuş o yüzden üst seçeneğinden çekindim, büyük ihtimal bursa kazanır ama banko kuponda yer almaz bu maç)
benfica - leicester 1 1.65 (iddaadan 2 handikaplı benfica oynayacağına bunu oyna)
leicester - newcastle 1 1.45
sivas-paşa 3.5 gol altı 1.20
midytland - hobro 1 1.15
emmen - achilles 1 1.40
jong psv-helmond üst 1.40
maastricht - jong ajax üst 1.45
volendan-telstar 1 1.85
venlo-waalwijk 1 1.20
targu-bükreş 2 1.45 (ev sahibinin 3ü ilk 11 olmak üzere 4 oyuncusu kırmızı kart cezalısı)
cagliari - peruggia 1 1.55

efes-bjk handikapsız 1.05(bu orana değmez ama yasadışı oynayanlar kasa katlayabilir)
aek-panatriakos 1.05 (bu orana değmez)
daçka-konya iddaa açmamış ama yasadışı oynayanlar handikapsız ms1 oynarsa kazanır

bunlar yarın için gözüme çarpanlar, hepsini oynamayacağım tabi =)

1.05leri saymazsak 7/11
leicester sonuçlanmadı henüz, yenerse 8/12

midytland
sivas-paşa 3.5 alt
benfica-leicester 1
banko kupon tuttu,
standart kuponda bursa ile dinamo bükreş yattı. toplamda 110 lira sermayeyi 230a çıkardık, 30da önceden kalan vardı 260 lira temiz =) yarına iyi sermayem var.

1.05leri saymazsak 7/11
leicester sonuçlanmadı henüz, yenerse 8/12

midytland
sivas-paşa 3.5 alt
benfica-leicester 1
banko kupon tuttu,
standart kuponda bursa ile dinamo bükreş yattı. toplamda 110 lira sermayeyi 230a çıkardık, 30da önceden kalan vardı 260 lira temiz =) yarına iyi sermayem var.

Yarin hangi maclara oynanir sence renkdas? Atleti 0/1, City iy 0, Bjk HCX olurmu sence?

Ulan benfica niye atiyorsun 4uncuyu.. serefsizler

Yarin hangi maclara oynanir sence renkdas? Atleti 0/1, City iy 0, Bjk HCX olurmu sence?

kardeş ben 1.20 1.50lerin adamıyım 0/1 filan onlara çok güvenmem :)

ama yorumumu sorarsan, bildiğin gibi atletico zor gol yiyen bir takım. ilk maçın 0-0 olması sebebiyle iki takım da ilk yarı açık futbol oynamayacaktır. ilk yarının 0 bitme ihtimali var. e ikinci yarı biri gol atacaksa bu psv değil atletico olur =)

city-dinamo kiev maçı için bence iy0 oynama. ilk maç 3-1 city kazandı kiev kapanmaz. city her ne kadar deplasmanlarda leş bir performansa sahip olsa da kendi evinde iyi futbolla goller buluyorlar. ama yine de senin bileceğin iş tabiki.

bjk için ise maçı %90 bjk kazanır, tek farkla mı olur 5 farkla mı olur? büyük olasılıkla tek farklı olur. ama HCX'lerin bilirkişisi Ozan Tokgöz dür. ona bi sormak lazım =)

bunlar benim yorumlarım, ama oyunu sen oynayacağından kararı kendin ver :)

@Onur Arslan bunlara Leicester ve Boca HX'larını ekledim 4-5-6 yaptım abim. Yarının bülteni çok ahım şahım değil. Dilersen bir maç eksiltip sistem 4-5 de atabilirsin sana kalmış yani.

Ömer'in yazdığını okudum şimdi çıkar sen Leicester maçını aradan :D Ömer Çoban bu şimdi mi söylenir :D Cagliari sokuşturup araya bir tane daha tasarlayayım :D

bak leicester tuttu diğerlerinden yattın :oley:

20 Frank yatirdik 70'e yakin aldik, kasayi 260 Frank yaptik

Yarina iyi girmemiz gerekti, cok sükür kasa fena degil, simdi yarin icin 3-4 banko macla kasayi 300lerin üstüne cekmek hedef...

Tabi ki sizin de katkilarinizi bekledigim gibi, kendi bankolarimi da aktaracagim...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Aynen öyle oldu. Yalnız büyük pişmanlık yaşıyorum :D Leicester'i İrlanda kuponuma kaydırmış olsam şimdi Boca maçını beklemeyecektim :D Yaktın beni Ömer ahahaha

hocam ne yakması :D hcx0 maç verdim sana banko daha ne istiyon :trollfacce.gif::trollfacce.gif:

bocaya ne oynamıştın? hcx mi yine?

Evet HX oynadım :D Dery ve St Patrick'e handikap verdim. Shamrock ve Dundalk'a HX oynadım. İşin kötü tarafı bu ana kupon olmadığı ve sistem 4-5 olduğu için Boca gelmezse 171 lira verecek. Bu sebeple Leicester'i keşke bu kupona koysaydım diyorum :D

Evet HX oynadım :D Dery ve St Patrick'e handikap verdim. Shamrock ve Dundalk'a HX oynadım. İşin kötü tarafı bu ana kupon olmadığı ve sistem 4-5 olduğu için Boca gelmezse 171 lira verecek. Bu sebeple Leicester'i keşke bu kupona koysaydım diyorum :D

bak şimdi sorumlu hissettim kendimi :D

yarın atletico hcx olur mu?

bak şimdi sorumlu hissettim kendimi :D

yarın atletico hcx olur mu?

1-0 olsun :D Ben Atletico maçlarına zaten genelde HX dışında oynayamıyorum. Rahat kazanacağını hissedersem hiç girmiyorum mesela :D Yarın da ya tek fark ya iki fark olur daha fazlası olmaz o yüzden de HX riskini alırım büyük ihtimal. Tabi henüz diğer maçları incelemedim. Birazdan bakacağım. Daha güzellerini bulursam koymam belki kupona. Özellikle Libertadores maçlarına oynamayı çok seviyorum ve yarın bolca var. Onları inceleyeceğim biraz.

1-0 olsun :D Ben Atletico maçlarına zaten genelde HX dışında oynayamıyorum. Rahat kazanacağını hissedersem hiç girmiyorum mesela :D Yarın da ya tek fark ya iki fark olur daha fazlası olmaz o yüzden de HX riskini alırım büyük ihtimal. Tabi henüz diğer maçları incelemedim. Birazdan bakacağım. Daha güzellerini bulursam koymam belki kupona. Özellikle Libertadores maçlarına oynamayı çok seviyorum ve yarın bolca var. Onları inceleyeceğim biraz.

Bence Atletico 2-0 alacak o maci abi :D

Ama bende HX oynamayi düsünüyorum. Bir de Besiktas HX olur mu ne dersin?

Bence Atletico 2-0 alacak o maci abi :D

Ama bende HX oynamayi düsünüyorum. Bir de Besiktas HX olur mu ne dersin?

Benimde içimden 1-0 2-0 skor geçiyor zaten dediğim gibi onun dışına çıkmaz o yüzden de oran olarak HX'ı tercih edeceğiz elbette. Ben Beşiktaş maçlarından çekiniyorum. Rize maçına mesela HX oynadım geldi ama gelmesi mucizeydi bana göre. Trabzon maçı da tipik HX gibi gözüküyor ama Beşiktaş inanılmaz dengesiz. Bu seferde girdikleri pozisyonları atıverirler işin rengi değişir. Yarın ben büyük ihtimal girmem Beşiktaş maçına. Kuponlarda Güney Amerika rüzgarı estirmeyi düşünüyorum. A.Madrid ve Championship'ten bir maç daha seçerim gerisi büyük ihtimal Güney Amerika maçları olur.

Atleti 0/1 olabilme ihtimali varmi?

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Geri
Üst Alt