Yasin Sansi
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2012
- 3.152
- 615
- 1.103
Granada 1-1 oldu.. Benfica 3,5 alt ve leicester basmistim.. tutarsa 210 euro..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antalya - bursa 2 1.95 (antalyada inkoom ve danilo cezalı, bursanın son 3 maçında toplam 2 gol olmuş o yüzden üst seçeneğinden çekindim, büyük ihtimal bursa kazanır ama banko kuponda yer almaz bu maç)
benfica - leicester 1 1.65 (iddaadan 2 handikaplı benfica oynayacağına bunu oyna)
leicester - newcastle 1 1.45
sivas-paşa 3.5 gol altı 1.20
midytland - hobro 1 1.15
emmen - achilles 1 1.40
jong psv-helmond üst 1.40
maastricht - jong ajax üst 1.45
volendan-telstar 1 1.85
venlo-waalwijk 1 1.20
targu-bükreş 2 1.45 (ev sahibinin 3ü ilk 11 olmak üzere 4 oyuncusu kırmızı kart cezalısı)
cagliari - peruggia 1 1.55
efes-bjk handikapsız 1.05(bu orana değmez ama yasadışı oynayanlar kasa katlayabilir)
aek-panatriakos 1.05 (bu orana değmez)
daçka-konya iddaa açmamış ama yasadışı oynayanlar handikapsız ms1 oynarsa kazanır
bunlar yarın için gözüme çarpanlar, hepsini oynamayacağım tabi =)
1.05leri saymazsak 7/11
leicester sonuçlanmadı henüz, yenerse 8/12
midytland
sivas-paşa 3.5 alt
benfica-leicester 1
banko kupon tuttu,
standart kuponda bursa ile dinamo bükreş yattı. toplamda 110 lira sermayeyi 230a çıkardık, 30da önceden kalan vardı 260 lira temiz =) yarına iyi sermayem var.
Yarin icin kuponum söyle:
Efes-bjk ms1 (handikapsiz)
Dacka-konya ms1 (handikapsiz)
Benfica-Tondela ms1
Leicester-Newcastle ms1
Aek Atina-panthrakikos ms1
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yarin hangi maclara oynanir sence renkdas? Atleti 0/1, City iy 0, Bjk HCX olurmu sence?
@Onur Arslan bunlara Leicester ve Boca HX'larını ekledim 4-5-6 yaptım abim. Yarının bülteni çok ahım şahım değil. Dilersen bir maç eksiltip sistem 4-5 de atabilirsin sana kalmış yani.
Ömer'in yazdığını okudum şimdi çıkar sen Leicester maçını aradanÖmer Çoban bu şimdi mi söylenir
Cagliari sokuşturup araya bir tane daha tasarlayayım
![]()
bak leicester tuttu diğerlerinden yattınley:
Aynen öyle oldu. Yalnız büyük pişmanlık yaşıyorumLeicester'i İrlanda kuponuma kaydırmış olsam şimdi Boca maçını beklemeyecektim
Yaktın beni Ömer ahahaha
hocam ne yakmasıhcx0 maç verdim sana banko daha ne istiyon :trollfacce.gif::trollfacce.gif:
Lafım yok onaCastle eksik falan dedin ya diğer kupona koymadım o yüzden
Boca'yı bekleyeceğim bu sebeple
![]()
bocaya ne oynamıştın? hcx mi yine?
Evet HX oynadımDery ve St Patrick'e handikap verdim. Shamrock ve Dundalk'a HX oynadım. İşin kötü tarafı bu ana kupon olmadığı ve sistem 4-5 olduğu için Boca gelmezse 171 lira verecek. Bu sebeple Leicester'i keşke bu kupona koysaydım diyorum
![]()
bak şimdi sorumlu hissettim kendimi
yarın atletico hcx olur mu?
1-0 olsunBen Atletico maçlarına zaten genelde HX dışında oynayamıyorum. Rahat kazanacağını hissedersem hiç girmiyorum mesela
Yarın da ya tek fark ya iki fark olur daha fazlası olmaz o yüzden de HX riskini alırım büyük ihtimal. Tabi henüz diğer maçları incelemedim. Birazdan bakacağım. Daha güzellerini bulursam koymam belki kupona. Özellikle Libertadores maçlarına oynamayı çok seviyorum ve yarın bolca var. Onları inceleyeceğim biraz.
Bence Atletico 2-0 alacak o maci abi
Ama bende HX oynamayi düsünüyorum. Bir de Besiktas HX olur mu ne dersin?