Celtic Barcelona kg var.
Celticin evinde gol bulacağını düşünüyorum Dembeleye güveniyorum(ah ulan dembele)

Napoli- Dinamo kiev napoli evinde bu maçı kazanacaktır

Ayrıca bide basket maçı
Khimki moskov- fuenlabrada 161.5 üst
İki takımda yaklaşık 172 sayı ortalamayla oynuyor

Toplam oran 3

Bugunun bankoları napoli ve barca. Kasayı basın 2ye katlayın.

Beşiktaş maçı 5.5 alt kart seçeneği çok makul bende bi arkadaştan gördüm

Beşiktaş-Benfica 5.5 Kart Altı oran 1.50
Benfica Avrupa liginin bu sene mac basına en az ortalama ile kart gören takımı mac basına ortalaması ( 1 ) hakem sloven 2016 yılından beri yönettiği macların sadece bi tanesinde 6 ve üzeri kart cıkarmıs sert futbola müsade eden hakem ki ben bu aksam o kadarda sert bi futbol beklemiyorum beşiktaş'ın kart görmeye yakın oyuncuları Necip uysal,caner erkin Rodolfho bugün sahada olmayacak.

Beşiktaş maçı 5.5 alt kart seçeneği çok makul bende bi arkadaştan gördüm

Beşiktaş-Benfica 5.5 Kart Altı oran 1.50
Benfica Avrupa liginin bu sene mac basına en az ortalama ile kart gören takımı mac basına ortalaması ( 1 ) hakem sloven 2016 yılından beri yönettiği macların sadece bi tanesinde 6 ve üzeri kart cıkarmıs sert futbola müsade eden hakem ki ben bu aksam o kadarda sert bi futbol beklemiyorum beşiktaş'ın kart görmeye yakın oyuncuları Necip uysal,caner erkin Rodolfho bugün sahada olmayacak.
İddaada yer almaz heralde o seçenek.Bu arada yeni oyun açmışlar saçma sapan tek mi çift mi diye :D

Arsenal - Paris Saint Germain 1X
Ludogorets Razgrad - Basel 1X
Beşiktaş - Benfica karşılıklı tokatlarlar
Napoli - Dinamo Kiev 1
Celtic - Barcelona 2
Rostov - Bayern Münih 2
Atletico Madrid - PSV Eindhoven - 1

Dünkü ritüeli tekrarlayalım kardeşim. Hangi maç sıkıntılı sence? :D
@Aslan Karadağ

Arsenal - Paris Saint Germain 1X
Ludogorets Razgrad - Basel 1X
Beşiktaş - Benfica karşılıklı tokatlarlar
Napoli - Dinamo Kiev 1
Celtic - Barcelona 2
Rostov - Bayern Münih 2
Atletico Madrid - PSV Eindhoven - 1

Dünkü ritüeli tekrarlayalım kardeşim. Hangi maç sıkıntılı sence? :D
@Aslan Karadağ
Beşiktaş 1-0 gibi bir skorla kazanır bence :D
Dünkü kupon için tebrikler bu arada :hat:

Arsenal-PSG/ 0

Razgrad-Basel/ 1

BMG-M.City/ 10ÇS

Beşiktaş-Benfica/ 0

Beşiktaş 1-0 gibi bir skorla kazanır bence :D
Dünkü kupon için tebrikler bu arada :hat:

Eyvallah kardeşim. Sen 1-0 dediysen 2-1 falan biter o maç. :D Benfica'nın hücum gücünü hafife alma. Şu anda Portekiz Ligi'nde en fazla gol atan takım. Hemen hemen her maçta gol buluyorlar. Ayrıca Beşiktaş'ın kalesinde Fabri gibi vasat bir kalecinin olduğunu unutma. O kaleciyle gol yememeleri imkansız.

Diğer maçlar hakkında ne düşünüyorsun peki?

Eyvallah kardeşim. Sen 1-0 dediysen 2-1 falan biter o maç. :D Benfica'nın hücum gücünü hafife alma. Şu anda Portekiz Ligi'nde en fazla gol atan takım. Hemen hemen her maçta gol buluyorlar. Ayrıca Beşiktaş'ın kalesinde Fabri gibi vasat bir kalecinin olduğunu unutma. O kaleciyle gol yememeleri imkansız.

Diğer maçlar hakkında ne düşünüyorsun peki?
Arsenal-Paris maçında da sürpriz bir Psg galibiyeti olabilir.

Besiktas 2,5 üst daha 30.dakikada geldi.

Sagol sekiztas.

Aynen. Allah belasını versin Bayern'in. Rostov kendi ülkesinde bile vasat takım. Kimse bana Rusya 6.sının Avrupa'nın sayılı takımlarından olan Bayern'i yenmesini izah edemez.
Hoffenheim maçında muller 90+2de altı pastan topu taca atınca tövbe ettim bu şerefsizlere. Hayatta bunlara oynamam cok şerefsiz bir takım.

Geri
Üst Alt