Bugünkü maçları sevmedim. En iyisi maçları takip edip canlıdan girişmek.

s.lizbon kazanir günün değil haftanin bankosu.. dün benfica yenildi farkı azaltma firsati zayıf bir takimla evinde oynuyor yüzde 99 luk bir maç..yanina böyle kesin maç lazım.. çağrı reis senden bekliyom böyle bir mac önerisi oran 1.20 bile kafi..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
St polten - r.wien maçı 2.5 üst

Toplanın beyler. Kötü gidişata dur deme zamanı geldi. Yarın mutlaka kazanmam ve pazar günü yengenizi yemeğe çıkarmam lazım. o yüzden elbirliğiyle sağlam bir kupon yapmamız lazım.

M.City - Chelsea kg var
Barça - R.Madrid kg var
Juve - Atalanta 1
Monaco - Bastia 1
B.Dortmund - M.Gladbach 1
CSKA - Ural 1
Tottenham - Swansea 1

Bunlara ek olarak

Granada - Sevilla 2
Montpellier - PSG 2
Atletico Madrid - Espanyol 1
Kopenhag - Randers 1

Oynamak isteyip de gotim yemediği maçlar. :D
Serkan Şafak üstad çıldırt bizi. Çağrı Yüce ve hangisi tutmaz reis? Aslan Karadağ
Granada değişik takım o riskli. Dortmunda da üst ver geç kardeşim ms bekleme diğer maçlar güzel bende alacağım içinden sağolasın

Günün bankosu totnım gibi. Sevillaya da girilir.

Horsens Viborg kg var. Diğer maçlar zaten belli herkesin belli bi fikri olduğu maçlar ben bu maça güveniyorum

Bugunku maclar ters bayagi ms oynamaktan kacinalim.

Kg var list,
Sevilla
Basaksehir
Fener
Arsenal
Psg

Realde yenilmez bence

leverkusen kazanır normalde pek güvenilmez bir takimdir ama rakibi defans evlere şenlik ayrica bayerni evinde yeniyordu formda yani lever yuzde 95 güveniyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Ronaldo son 9 maçta 10 gol attı Camp Nou da, Ronaldo gol atar iddiası da denenebilir bu maç için.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Barça veya beraberlik
Leipzig
Bjk Fb kg
Ch manc kg
Sun Leic kg
Dortmund

Hadi bakalım

Nasil bildim ama myavuz reyiz

6c1f1436cbd47e16210a194dae73c622.jpg

Madrid maci sandim r.das

Kuponumun biri daha ilk maçtan yattı. Sağolsun Sevilla'nın yenileceği, Granada'nın da bu sezon ilk galibiyetini alacağı güne denk geldik. Neyse, durmak yok yola devam. En azından City - Chelsea maçı kg oldu. Bakalım bundan sonrası ne olacak. Kuponlarımı paylaşıyorum. Bu arada CSKA 4-0 kazandı. 1.45 oranı vardı. Ve seçtiğim maçlar arasındaydı. Ama kuponu zamanında yapamadım diye gitti gül gibi maç.

5LkgqD.png

jX28A9.png

Sistem kuponlarında fener-bjk maçına İM 1/X oynanır. Misli kuponlarında ise bjk yenilmez oynamayı düşünüyorum.

Bugunku maclar ters bayagi ms oynamaktan kacinalim.

Kg var list,
Sevilla
Basaksehir
Fener
Arsenal
Psg

Realde yenilmez bence

Reis zamanda yolculuk falan mı yapıyorsun? Bu nasıl bir dakiklik? Verdiğin maçlardan ikisi şimdiden tuttu. Diğerleri de tutarsa bu bölüme isminin verilmesini talep edeceğim.

Kuponumun biri daha ilk maçtan yattı. Sağolsun Sevilla'nın yenileceği, Granada'nın da bu sezon ilk galibiyetini alacağı güne denk geldik. Neyse, durmak yok yola devam. En azından City - Chelsea maçı kg oldu. Bakalım bundan sonrası ne olacak. Kuponlarımı paylaşıyorum. Bu arada CSKA 4-0 kazandı. 1.45 oranı vardı. Ve seçtiğim maçlar arasındaydı. Ama kuponu zamanında yapamadım diye gitti gül gibi maç.

5LkgqD.png

jX28A9.png

Bol şans.

Atl madrid, PSG ve monaco maçları sakat bence. Ben olsam taraf bahsi yapmazdım.

Bol şans.

Atl madrid, PSG ve monaco maçları sakat bence. Ben olsam taraf bahsi yapmazdım.

Monaco son lig maçında puan kaybetti. Kendi sahasında rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. Atletico Madrid de en son kendi sahasında Real Madrid'e farklı yenildi. Bu maçta puan kaybedeceklerini zannetmiyorum. Zaten bu sezon lige pek iyi başladıkları söylenemez. Olası bir puan kaybında zirve yarışında büyük yara alırlar.
PSG maçı bence de sakat. Beraberlik olabilir. Ama oran 1.60 riske değer. Bakalım. :)

Tsl kuponum
Bursa Rize 1
Alanya Konya 0-2 çs
Kayseri Ts 0-2 çs
Paşa - Galatasaray 2
Antep Akhisar Alt
Adana Gençler Alt

Geri
Üst Alt