- 4 Ağustos 2009
- 83.798
- 62.498
- 5.093
Bugünkü maçları sevmedim. En iyisi maçları takip edip canlıdan girişmek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
St polten - r.wien maçı 2.5 üsts.lizbon kazanir günün değil haftanin bankosu.. dün benfica yenildi farkı azaltma firsati zayıf bir takimla evinde oynuyor yüzde 99 luk bir maç..yanina böyle kesin maç lazım.. çağrı reis senden bekliyom böyle bir mac önerisi oran 1.20 bile kafi..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Granada değişik takım o riskli. Dortmunda da üst ver geç kardeşim ms bekleme diğer maçlar güzel bende alacağım içinden sağolasınToplanın beyler. Kötü gidişata dur deme zamanı geldi. Yarın mutlaka kazanmam ve pazar günü yengenizi yemeğe çıkarmam lazım.o yüzden elbirliğiyle sağlam bir kupon yapmamız lazım.
M.City - Chelsea kg var
Barça - R.Madrid kg var
Juve - Atalanta 1
Monaco - Bastia 1
B.Dortmund - M.Gladbach 1
CSKA - Ural 1
Tottenham - Swansea 1
Bunlara ek olarak
Granada - Sevilla 2
Montpellier - PSG 2
Atletico Madrid - Espanyol 1
Kopenhag - Randers 1
Oynamak isteyip de gotim yemediği maçlar.
Serkan Şafak üstad çıldırt bizi. Çağrı Yüce ve hangisi tutmaz reis? Aslan Karadağ
Reis bence de tam tersi Barca daha banko gibiFener alir da Barca berabere bitebilir
Nasil bildim ama myavuz reyiz
![]()
Bugunku maclar ters bayagi ms oynamaktan kacinalim.
Kg var list,
Sevilla
Basaksehir
Fener
Arsenal
Psg
Realde yenilmez bence
Sistem kuponlarında fener-bjk maçına İM 1/X oynanır. Misli kuponlarında ise bjk yenilmez oynamayı düşünüyorum.
Kuponlarım hakkında yorum rica edeceğim.
Kuponumun biri daha ilk maçtan yattı. Sağolsun Sevilla'nın yenileceği, Granada'nın da bu sezon ilk galibiyetini alacağı güne denk geldik. Neyse, durmak yok yola devam. En azından City - Chelsea maçı kg oldu. Bakalım bundan sonrası ne olacak. Kuponlarımı paylaşıyorum. Bu arada CSKA 4-0 kazandı. 1.45 oranı vardı. Ve seçtiğim maçlar arasındaydı. Ama kuponu zamanında yapamadım diye gitti gül gibi maç.
![]()
![]()
Bol şans.
Atl madrid, PSG ve monaco maçları sakat bence. Ben olsam taraf bahsi yapmazdım.
adana gençler hariç tutar gibi..Tsl kuponum
Bursa Rize 1
Alanya Konya 0-2 çs
Kayseri Ts 0-2 çs
Paşa - Galatasaray 2
Antep Akhisar Alt
Adana Gençler Alt