Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.426
- 5.347
- 1.743
Konya gent 1.5 üst olur oran 1.40
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım dün beni dinlemeyip Levere oynamışsındır.Bugünkü tekimiz maccabi. Koklayın.
Maalesef oynamadım :/ Tek gecip işime bakacaktım ama olmadı izin vermediniz :/ Portoya bastım ben de. Sikinti yokUmarım dün beni dinlemeyip Levere oynamışsındır.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Vallah reis Lever çok sıkıntılı takım. Acayip dengesiz herifler, bir bakıyorsun Barca gibi akıyorlar resmen sonra bi bakıyorsun bizim gibu kabız futbol oynuyorlar mal mal gol yiyorlar.Maalesef oynamadım :/ Tek gecip işime bakacaktım ama olmadı izin vermediniz :/ Portoya bastım ben de. Sikinti yok![]()
Gentile de yok 175.5 alt idealIddaadan oynayanlar baskette real-cska düellosunda reale verebilir. Cskada teodosic ve de colo yok. Yüksek sayılara cikamazlar herhal.
Duelloda Real
Maccabi
S. Liege
Şeklinde bir kupon yapılabilir.
Zenit parayi koklamama musade etmedi ?Braga kg
Fener 02
Gent
Osmanlı
Zenit alt
Hadi yine iyisiniz. Parayı tek başıma koklamak istemedim.Bu güvendiğim kuponum. Bu kupon yatarsa tek maçtan yatar.
![]()
Bu da sürpriz kuponum.
![]()
Trabzon'un 3-1 alacağını düşünüyorum![]()
Maalesef yanılıyorsun şeker kardeşim.O maçta en fazla 3 gol olur.
Öyle mal bir takımki ne yapacağı belli olmaz 5-2 bile bitebilir
Ama ben oynamadım, sen oynamışsın umarım sen haklı çıkarsın :2_thumbs_up_-_anima
Ben kaybetmeye alıştım. Asıl sen kazan reis.![]()