AZ - Feyenoord;
-birbirileri ile oynadiklari son 8 macta KG olmus.
-ortalama bu maclarda 4 gol olmus.

Twente - Ajax;
-son 10 mactada Ajax hep gol atmayi basarmis.

Utrecht - Heracles;
-son 10 macin dokuzunda hep KG olmus.

Southampton - Middlesbrough;
-son 5 maca bakarsak en az 3 gol atildigini goruyoruz.

Torino - Juventus;
-son 10 macin dokuzunu Juventus kazanmis bu derbide.

Anderlecht - Club Brugge;
-son 10 macin sekizinde KG olmus.

Fenerin yenilmesi icin bu kuponu yapmam gerekiyordu ,tebrikleri alabilirim simdi.

4e428d4c2870032efe6b418d36878e74.jpg

Başakşehir - Trabzon 0/0 5,25
Osmanlıspor - Galatasaray TGS 4-6 3,20
Kasımpaşa - Beşiktaş IY0 3,40
Alanyaspor - Akhisar Bld TGS 4-6 3,20

Aklımdaki, daha doğrusu gönlümdeki kupon.

Belki tutar da cebimiz biraz para görür ama zor :)

Son düzenleme:
bu işi özü garantinin garantisini bulmak orana bağlı kalmadan..
yani sadece kokladım tamamdır deyip 5 maç bulup gelirse ekime gelmezse kasıma olmaz..
sağlam koklucaksın yani..
hafta sonu için sağlam kokladığım ve sadece deprem olursa ters sonuç çıkar dediğim maçlar..
bayern-wolsburg 1 güvenim %99
real madrid deportivo 1 güvenim yüzde 98
fb ülker - banvit 1 güvenim yüzde 98
feirense-porto 2 güvenim yüzde 97
osasuna -barca 2 güvenim yüzde 97
GSARAY aşk - gantep 1 güvenim yüzde 100 (her daim her şeraitte bu oran değişmez kaybetmek bile kazanmaktır aşktır çünkü)
bu 6 maçtan deprem olsa o an maçta ancak 1 i yatabilir..
burda sağlamın sağlamının da sağlamı olması için bu 6 maçı 4 lü veya 3 lü olarakta oynamak gerekir..
misalen 6 sını kombin yapıp normal meblağ
3 lü 2 kupona bölüp daha yüksek meblağ basmak mantık gereğidir..
benim meblağım sigara parası olduğu için bir winstonu bu 6 lı kombine bağlayıp 3 winston yapmak gayem ve hedefim :)
dediğim gibi koklamak değil "sağlam koklamak" önemli..sadece deprem olmazsa tutmaz dediğim 6 maç real hariç çok rahat geçti..şimdi yine hafta sonu için "sadece deprem olmazsa tutmaz" türü sağlam kokladığım maçları paylaşıyorum.. darmstad -bayern 2 güven oranı % 99.50
barca-espanyol 1 güven oranı % 98
at.madrid-laspalmas 1 güven oranı % 98
kasımpaşa- beşiktaş 2 güven oranı % 97
tek cümleyle neden bu maçlar kale gibi sağlam;
-bayern : yıllar sonra ikinciye fark atamadı ve onlar için her lig maçı motivasyonu yüksek olacak rakip çok kötü ayrıca..
barcelona : iniesta döndü tam kadro olacaklar kayıp halinde şampiyonluk uçabilir iyi bir kontrasyonla 3-0 gibi kazanacaklardır..
at.madrid : bu derece üst üste başarısız sonuçlara gerek oyuncular gerek camia olarak tepki verecekleri maç olacaktır çok çok hırslı ve motive olacakları kesin ilk yarı 1 dahi denenir..
beşiktaş : korkunç bir hakem desteği ile her maçı 12 kişi oynuyorlar ayrıca rakibi çok yumuşak bir orta sahaya defansa sahip hata yapacakları puan kaybedeceklerini sanmıyorum..
bu banko maçlara ilaveten hissiyatı olarak tutacağına inandığım oranı güzel maçlarım;
* nice-dijon kg var
* sassuolo - inter kg var
* deportivo - osasuna 1
*juve - roma 1
*genoa - palermo 1

West Ham United - Burnley 1
Manchester City - Watford 1
Tottenham - Hull City 1
Crystal Palace - Manchester United kg var
West Bromwich - Swansea City kg var

Birkaç gündür kupon yapmıyordum. Bu gece Premier Lig'de güzel maçlar var. Değerlendirelim dedik.

West Ham United - Burnley 1
Manchester City - Watford 1
Tottenham - Hull City 1
Crystal Palace - Manchester United kg var
West Bromwich - Swansea City kg var

Birkaç gündür kupon yapmıyordum. Bu gece Premier Lig'de güzel maçlar var. Değerlendirelim dedik.

Elhamdülillah sonunda parayı kokladık. Aslında daha fazla kazanabilirdim. Çünkü Chelsea ve Liverpool da kazanır diye eklemiştim kupona. Son anda çıkardım o maçları.

Bu arada Premier Lig'de bu geceki 8 maçın sadece ikisinde karşılıklı gol oldu. Onu da bendeniz kardeşiniz doğru tahmin etti.

Aslan bey diyeceksiniz!

Son düzenleme:
Elhamdülillah sonunda parayı kokladık. Aslında daha fazla kazanabilirdim. Çünkü Chelsea ve Liverpool da kazanır diye eklemiştim kupona. Son anda çıkardım o maçları.

Bu arada Premier Lig'de bu geceki 8 maçın sadece ikisinde karşılıklı gol oldu. Onu da bendeniz kardeşiniz doğru tahmin etti.

Aslan bey diyeceksiniz!

Kumara elhamdülillah diyene bey felan demem.
Lütfen dikkat edelim bu konulara.

P9

Aslan bey diyeceksiniz!

masallah aslan :005: helal olsun
allah kazancini artirsin insallah

Kumara elhamdülillah diyene bey felan demem.
Lütfen dikkat edelim bu konulara.

P9

Ne diyeceğin çokta umrumda değil açıkcası.
Elhamdülillah şükürler olsun demek değil mi? Allah'a niçin şükredeceğimi sana mı soracağım? Belki kazandım ve kumarı bıraktım. Bunun için şükrediyorum. Sana kul ile Allah arasına girip insanları yargılama hakkını kim veriyor? Ayrıca sarfettiğim kelime yanlışsa bile cehennemde yanacak olan benim. Sana ne, kime ne, şuna ne, buna ne?

Ne diyeceğin çokta umrumda değil açıkcası.
Elhamdülillah şükürler olsun demek değil mi? Allah'a niçin şükredeceğimi sana mı soracağım? Belki kazandım ve kumarı bıraktım. Bunun için şükrediyorum. Sana kul ile Allah arasına girip insanları yargılama hakkını kim veriyor? Ayrıca sarfettiğim kelime yanlışsa bile cehennemde yanacak olan benim. Sana ne, kime ne, şuna ne, buna ne?

Tamam kardeş. Birşey demedik,
nasıl biliyorsan öyle yap.

P9

Aslan 100% haklisin bu konuda . Baskasinin isine karisanlara guzel bir cevap vermissin .

Gumushanespor un Kizilcaboluk karsisindaki sansine ne diyorsunuz ? Kizilcaboluk bir surprize imza atar mi ? Gumushanede salih zafer kart cezalisi , zemin sartlari da oldukca zor , pek olasilik verilmese de cifte sans dusunulebilir

Aslan 100% haklisin bu konuda . Baskasinin isine karisanlara guzel bir cevap vermissin .

Gumushanespor un Kizilcaboluk karsisindaki sansine ne diyorsunuz ? Kizilcaboluk bir surprize imza atar mi ? Gumushanede salih zafer kart cezalisi , zemin sartlari da oldukca zor , pek olasilik verilmese de cifte sans dusunulebilir

Sn kongre üyemiz bu tür maçlar hakkında pek bir bilgi sahibi olmamakla beraber, ev sahibi takımın daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Ben takımın ismini ilk defa duyuyorum senden, bakıyorum sen futbolcularını bile tanıyorsun :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Cem sultan da gumushanede , salih zafer in yerine kendine bu kupa macinda ilk 11 de yer buldu

Kizilcaboluk bugun pek akamiyor , kendi liglerinde 18 gol atip 18 gol yemisler . Klubun geliri 0 , ama borcu da 0 mis.

Gumushanenin teknik direktoru Tarik Dasgun , su ana kadar en iyi oyuncusu da hakan calhanoglunun kardesi muhammed calhanoglu .. bizim cem sultan pek oyunda gorunmuyor suana dek

Kizilcaboluk bugun pek akamiyor , kendi liglerinde 18 gol atip 18 gol yemisler . Klubun geliri 0 , ama borcu da 0 mis.

Gumushanenin teknik direktoru Tarik Dasgun , su ana kadar en iyi oyuncusu da hakan calhanoglunun kardesi muhammed calhanoglu .. bizim cem sultan pek oyunda gorunmuyor suana dek
Gidisat nasil reyiz cetin 1 musabaka oluyor galiba

Geri
Üst Alt