IBB handikap
Tottenham handikap
Galatasaray handikap

oynamistim ama simdi cash out yaptim. Umarim sonra pisman olmam beklemedigim icin :D

canlıcı renktorlarım gönül rahatlıgıylan intere girebilirsiniz. güzel ve istekli top oynuyorlar.

IBB handikap
Tottenham handikap
Galatasaray handikap

oynamistim ama simdi cash out yaptim. Umarim sonra pisman olmam beklemedigim icin :D

Pisman degilim. Bizim maca IY0 oynadim cash out yaptiktan sonra, bu hafta verdigim en dogru kararlardan biriydi.

Parayı kokladık, tskler inter :D Iyi oyunlarının hakkını aldılar. Yeni hocalarıyla ilk kez izledim, harbiden güzel oynadılar.

Parayı kokladık, tskler inter :D Iyi oyunlarının hakkını aldılar. Yeni hocalarıyla ilk kez izledim, harbiden güzel oynadılar.
çoğu kişi izlemeden yorum yapıyor ama inter izlemesi çok keyifli bir takım adamlar 1 dk dinlenmediler ben izlerken yoruldum..defansta isim olarak iyi adamlarda var ama her maç gol yiyor nedense sanırım handanın yerine daha iyisini bulmalılar..

İnter son dakikada atti ,gol komedi resmen

5eda7961322c7081685ba6aefce73f1c.jpg

İnter son dakikada atti ,gol komedi resmen

5eda7961322c7081685ba6aefce73f1c.jpg
çok kötü olmuş:( ama tebrik ederim güzel mantıklı maçlar oynamışsın..özellikle deportivo maçını herkes gibi alt yerine 0-1 gol oynamak çok mantıklıymış..neyse takma yarında güzel maçlar var vurursun voleyi koklarsın parayı :)
man.u yenecek liverpoolu oranı güzel varsa aklına yatan güzel maçlar paylaş sende..

alanya bejekeye kaybetmez yada üst
fb başak fb yener feneri potaya yaklaştırma maçı yoksa kopucaklar
karabüke boruyu döşeriz tek farklı galibiyed h0
kasımpaşa tsyi üzer
bursa adana, adana kaybetmez

giresun altınorduya koyar geçer
birde ümraniye diyorum tabi yine zeminden ötürü maç erlenmezse

Geri
Üst Alt