Lugortodes mi adi ne bu bulgar takimi evinde cok iyi henuz ligi baslamayan kopenhagi yenerler..gecenin guzel oranli saglam maci bu.yanina ise bjk kazanamaz oynamak lazim hakem destegi olmayacak avrupada 3-0 gibi bir skorla hezimet bekliyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İddaa neyine güvenip tek maç açtıysa,anlamadım. :D

iddayi birakali aylar oldu bana zaten her mac tek mac ?

Bugun Adana Demirspora gönül rahatlığıyla oynayın. Kasa oynayacaklar çifte şans oynasın

Lugortodes mi adi ne bu bulgar takimi evinde cok iyi henuz ligi baslamayan kopenhagi yenerler..gecenin guzel oranli saglam maci bu.yanina ise bjk kazanamaz oynamak lazim hakem destegi olmayacak avrupada 3-0 gibi bir skorla hezimet bekliyorum

Reis maç ver tersini oynayalım

Reis maç ver tersini oynayalım
iddiali konusmak tarzim o aksam bulgar takimina ve israil takimina cok güvenmiştim bosa çıkardılar..özetleri izledim bjk tamamen balık goller atmış futbol bu her sonuç mümkün..hafta sonu için deprem olmazsa mac icinde kesin tutar dediğim maçlar var oynayan katlar bütçesini macera aramamak lazim
Real-espanyol banko real
Barca-leganes banko barca
S.lizbon-rioave yuzde99 s.lizbon
Beşiktaş-akhisar yüzde 99 bjk
Cska-maccabi banko cska
Porto-juvetus juve yenilmez banko
Bu 6 mac uzun vadeli 6 güne yayarak oynayacagim bütçe katlama kuponu.içinden bjk yi cikarasim var kazandirsa bile mutlu etmez çünkü..

iddiali konusmak tarzim o aksam bulgar takimina ve israil takimina cok güvenmiştim bosa çıkardılar..özetleri izledim bjk tamamen balık goller atmış futbol bu her sonuç mümkün..hafta sonu için deprem olmazsa mac icinde kesin tutar dediğim maçlar var oynayan katlar bütçesini macera aramamak lazim
Real-espanyol banko real
Cska-maccabi banko cska
Bu 6 mac uzun vadeli 6 güne yayarak oynayacagim bütçe katlama kuponu.içinden bjk yi cikarasim var kazandirsa bile mutlu etmez çünkü..

Demirspora oyna buda benden olsun

Bugun Adana Demirspora gönül rahatlığıyla oynayın. Kasa oynayacaklar çifte şans oynasın
Demirspora bu kadar güven neden çağrı? Çifte sans koymayi dusundum ama inceledim 7.siradaki takımla 9.sıradaki takimin maci ve tff liginde sürpriz ler cok oluyo senin güveninin altinda yatan sir nedir merak ettim

Demirspora bu kadar güven neden çağrı? Çifte sans koymayi dusundum ama inceledim 7.siradaki takımla 9.sıradaki takimin maci ve tff liginde sürpriz ler cok oluyo senin güveninin altinda yatan sir nedir merak ettim

Kasa oynayacaksan çifte şans tabiki. Demirsporlu olduğum için yakından takip ediyorum+ duygusallıkta olabilir tabiki

O bahsettiğim 6 li güven paketi macinin içine sokmadan başka bir kuponda verdim hatrin icin yanina burnley kazanir ve b.sehir kazanir diyerek..hisler önemlidir..

Basaksehir ve burnley kombiniyle güne güzel bir başlangıç yapın.

Real-espanyol banko real
Cska-maccabi banko cska

Çağrı yüce duy sesimizi..6 maclik katlama kuponum gelmis hani tebrigim?..tutmayinca reis mac ver tersini oynayip kazanalim diyordun ?

Alanya- Adana 2.5 üst
Akhisar antalya 2.5 alt
Konya-trabzon iy0
Adana demir- Balıkesir kg var
Göztepe- Manisa 2.5 üst

İddia haramdır ama 1.80 den Angers iyi orandır.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt