Fener bugün baskette 7,5 handikap ile alir mi maci?

Fenerbahçe bence bugün kaybeder.

Galler maçına 2.5 üst tek maç oynadım. Umarım kazanırım :)

Bugun bizim mac ve diger maclar nolur beyler???

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Beyler para yatırması ve çekmesi kolay olan bildiğiniz bir site var mı ?

150-200 civarı güvenilir belge istemeyen yatırması ve çekmesi kolay ve hızlı olan bir site arıyorum

Tipobet var.Futbol maçı oranları iyi ama basketlerin oranlarını düşürdüler bayadır düşük.Ben ilk üye olduğumda 1.90 civarındaydı basket oranları şimdi 1.82 veriyolar.Belge falan istemezler yani beş basamaklı rakamları çekmedikçe istemezler.2 bin 3 bin çek belge falan istemezler.10 bin üstüne isterler mi bilmiyorum çünkü hiç o kadar çekemedim :D internet şubesinden sitedeki hesaplarına havale yap formu doldur 5 dakikaya kalmaz para yatar.Çekerken de en fazla yarım saatte geçer hesabına

TIPOBET365

link yukarıda,gir incele siteyi

Tipobet var.Futbol maçı oranları iyi ama basketlerin oranlarını düşürdüler bayadır düşük.Ben ilk üye olduğumda 1.90 civarındaydı basket oranları şimdi 1.82 veriyolar.Belge falan istemezler yani beş basamaklı rakamları çekmedikçe istemezler.2 bin 3 bin çek belge falan istemezler.10 bin üstüne isterler mi bilmiyorum çünkü hiç o kadar çekemedim :D internet şubesinden sitedeki hesaplarına havale yap formu doldur 5 dakikaya kalmaz para yatar.Çekerken de en fazla yarım saatte geçer hesabına

TIPOBET365

link yukarıda,gir incele siteyi
Çok teşekkürler

Evet beyler iddia sezonu yeniden basliyor yavas yavas. Bu aksam CL playoff maclari var bir kac maca göz atip biraz birseyler oynayalim derim ne dersiniz :)

Maçlar başlamadan önce yazacaktım ama aceleden unuttum.

Şimdilik bayağı kârlı başladım. Ilk oynanan 5 maçın 3 tanesine beraberlik oynadım, ve tam benim oynadıklarım berabere bitti :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt