- 1 Şubat 2009
- 24.807
- 24.970
- 3.048
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaslarim adana bursa maci adana ilk yari 4.55 veriyo 300 lira atmayi dusunuyorum adana ilk yari atarmi sizcd evlatcinin takimina ben cok guveniyorum ama takip eden varmi adanayi transferlerini
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
300 degilde 100 attim 455 tl aldim yine iyidir hamza sagolsunKardeş atma abi tavsiyesi sana. Bursa handikap alır o maçı adana transfer yapamadı engin hocada ayrıldı
100 tl riske girdim degdi renktasimHic riske girme. Adana'nin kadrosu cok kötü. Bir kac takviye daha yapmalari lazim mutlaka yoksa ciktiklari gibi geri düserler.
Bursa alir bu maci bence.
Asddadsds kardeş bizi affet300 degilde 100 attim 455 tl aldim yine iyidir hamza sagolsun
Transfer var miAsddadsds kardeş bizi affet![]()
Ne transferi dayı?Transfer var mi
Sikinti yok sans iste keske 300 atsaydim ama lig basladi daha cok bulunur bole maclarAsddadsds kardeş bizi affet![]()
Lyon-Caen 3.5 üst
CSMS İasi-Vitorul-2.5 üst
Manu handikaplı 1
@Muhammed Safa Eker maçlar burda10 oran yapıyo hemen hemen
Iyi yapmışsın. Tebrikler100 tl riske girdim degdi renktasim
Bende United,Bursa ve Depor maçlarının skorlarını aynen bilmişim.Tahmin oyunundaki maçları koysam kupon bulurmuş3 maçın skorunu bildim.Şu vitorul maçı nasıl 0-0 biter mucize yaaa
United ve Lyon maçı ikisi dr 2-0 dan gelmiş. Iyi iyi böyle devam edelim yarın da seriye.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk