Dün gece herhalde 30 maçta toplam 10 gol falan çıkmıştır. Fena patladım. Kalanı da şu kupona gömdüm artık. Senin maçlara para kalmadı. :(

• [*=center](1.50) FUTBOL 15 Eyl 2016 20:00
    RSC Anderlecht - Gabala FK Seç: G1
    [*=center]
    (1.91) FUTBOL 15 Eyl 2016 20:00
    Feyenoord Rotterdam - Manchester United Seç: Toplam Üst (2.5)
    [*=center]
    (1.63) FUTBOL 15 Eyl 2016 20:00
    AZ Alkmaar - Dundalk Seç: Toplam Üst (2.5)
    [*=center]
    (1.70) FUTBOL 15 Eyl 2016 20:00
    BSC Young Boys - Olympiacos Pireus Seç: Toplam Üst (2.5)

Young boys maçı hariç güzel.Keşke onun yerine başka bir maç koysaydın.Ben yine astanacıyım bugün.2.5 üst oranı süper veriyor ve olacak yine bugün üst :D maccabi-zenit maçı da 2.5 üst gibi duruyor.Maccabi çok gol yiyen bir takım.Zenit tek başına üst yaparsa şaşırmam

MS0 kuponumdan ilk mac geldi Karabag 90 da atti.

Darisi diger maclarin basina.

Young boys maçı hariç güzel.Keşke onun yerine başka bir maç koysaydın.Ben yine astanacıyım bugün.2.5 üst oranı süper veriyor ve olacak yine bugün üst :D maccabi-zenit maçı da 2.5 üst gibi duruyor.Maccabi çok gol yiyen bir takım.Zenit tek başına üst yaparsa şaşırmam

Young Boys maçından ziyade Feyenoord maçından tedirginim. Hayırlısı artık. :)

36. dakikalara geldik goller birkaç maça dağılmış halde benim maçlarda ise taraf bahsi yaptığım tek maç 1-1 üst verdiklerim 0-0. :D

Batsın şu kasa da kurtulayım. Kaç gündür o kadar sürpriz oluyor ki kar yaptım diyen yiğit yoktur herhalde.

2 maç 0-1 gol aralığında bitti şu ana kadar AL'de. 2 tanesine de üst oynayıp 4 maçlık kuponuma koymuşum.

2 maç 0-1 gol aralığında bitti şu ana kadar AL'de. 2 tanesine de üst oynayıp 4 maçlık kuponuma koymuşum.

Ulan zenit 4-6 dedik adamlar 15 dakikada 4 gol atıp 7+ yaptılar maçı be.Astana klasik bomba gibi oranla üst oldu yanılmadı beni.Fener de yanıltmadı.Bunlara baya baya güveniyodum zaten.Astra maçı yanılttı biraz ama onu da çok sağlama tutmuyodum

Ben de Feyenoord'dan daha çok korkuyorum dedim, sonuçta ikisi de yattı. :D

Senin Konya maçı da yatar bence ağabey. Shakhtar hiç eder Konya'yı. Belki 0-4 değil de 1-3 de bitebilir 4-6 olur ama.

Vazgeçtim bu yorumdan yorumu yazmadan önce maçı açmamıştım, açtım Konya direkten döndü iyi de oynuyorlar ha.

İngiltere alt liglerinden 4 tane takım söyleyeceğim bunlara her hafta üst oynayın 2-3 haftada bir en az bir kupon tutar.

gillingham
colchester
morecambe
grimbsy town

Cumartesi denenebilir....

Ayrıca ingiltere championship liginde nottingham forest da üst oluyor sürekli....

Belki 5.olarak eklenebilir....

Son düzenleme:
İngiltere alt liglerinden 4 tane takım söyleyeceğim bunlara her hafta üst oynayın 2-3 haftada bir en az bir kupon tutar.

gillingham
colchester
morecambe
grimbsy town

Cumartesi denenebilir....

Ayrıca ingiltere championship liginde nottingham forest da üst oluyor sürekli....

Belki 5.olarak eklenebilir....

Championship ve bir alt lige rastgele üst oynuyorum 15-16 maç falan 16'da 12 olmuştu geçen sene, her hafta deniyorum mutlaka bunu.

Bir süre ara vermeye karar verdim. Nereye el atsam kuruyor son günlerde :D

Bugün Chelsea HCX oynadim adamlar 0:2 geride.

Bugün

B.münih-ingölstad 3 handikap 1 2.10

port vale-gillingham üst 1.65

cambridge-morecambe üst 1.60

nottingham forest-norwich üst 1.70

gribsy-crewe üst 1.60

elche-lugo üst 1.80

Saat 17:00'de olan ingiltere maçlarından araştırmalar sonucu tahminler çıkardım.
Umarım gelir.

Hull City - Arsenal

Tahmin : 2.5 üst
Arsenal galibiyeti

Manchester City - Bournemouth

Tahmin : 2.5 üst
3.5 üst
Handikaplı city galibiyeti

West Bromwich Albion - West Ham United

Tahmin : Gol var
West Ham tek farklı kazanır

Yahu Rangers'tan yatıcaz gibi gözüküyor. Üst verdim tık yok maçta ilk yarı 0-0 bitti.

Bayern vs Ingolstadt HC (0:1) CHECK (3-1)
Dortmund vs Darmstadt HC (0:2) CHECK (6-0)
City vs Bour. HC (0-1) CHECK (4-0)
Leicester - Burnley 1 CHECK (3-0)
Gladbach - Bremen 1
Galatasaray- Rize 1

TS senin +++

Young Boys'un tüm sülalesine sövebiliyor muyuz?

Geri
Üst Alt