- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Young Boys'un tüm sülalesine sövebiliyor muyuz?
Malesef hayir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Young Boys'un tüm sülalesine sövebiliyor muyuz?
Bir kac hafta ara verdim ama oynasaydim cifte sans ve beraberlik oynardim bu maca.
Salı günü CL ve EL maçları varara verilecek zaman mı yani.Gladbach-Barca maçı var ondan dolayı mı yoksa :asd22::asd22: hadi iyisiniz Messi yok maçta
![]()
Yok ya bayagi bir sanssizim bu aralarBiraz ara vermem bu yüzden.
Keske gelseydi be abi millet seviniyordu burada Messi'yi canli görecegiz diye. Messi'nin olmamasi Barcelona'nin rakipleri icin her zaman cok büyük bir avantajdir. Beraberlik koparabilsek cok iyi olur gercekten ama yine de pek ümitli degilim bizim takim cok dengesiz, bir bakiyorsun dünya capinda top oynuyorlar bir bakiyorsun amatör kümedeki takimlar gibi savunma yapiyorlar. Daha 5 sene önce ligden düsmemek icin dualar ediyorken simdiki geldigimiz yer muhtesem birsey, tadini cikarmak lazim bu günlerin mutlaka
Isterse Barca 5 atsin ne yapalim canlari sagolsun topcularin. Ama Strobl denen öküz sakatlanmis buna cok sevindim sabah duydugumda, o kazmayi oynatiyordu hep bizim kel deli.
Beraberlik bekliyorum, sistemde im 1/x deneyeceğim.Cumartesi bizim mac nolur beyler
Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
Arda'yı izleyeceksiniz büyük ihtimalle öyle görünüyor1 puan almanız bence çok bişeyi değiştirmez.Üçüncülüğünüz orda garanti gibi bişey bence.Celtic'e de geçilmezsiniz sanmıyorum
dördüncü olursanız ayıp yani.O elemanı ben hiç izlemedim
gladbach maçı olursa eurosportta izleyeyim bakayım bi
![]()
Simdi cikar Arda sov yapar, neme lazimAynen grubu 3.bitirmek icin önem tasiyan iki mac var bizim adimiza o da Celtic maclari. O iki mactan 4 puan alirsak süper olur.
Ya abi tam bir kazma herif, neden aldi hala anlam veremiyorum. Hoffenheim dan geldi, en azindan bonservis ödettirmedi o herife. Bir de Dahoud'u falan kesti onu oynatti aritk neyin kafasini yasiyorsa. Ya oynatirsin anlarim da Dahoud'un pesinde kac tane takim kosuyor cocugu küstürüp gitmesine vesile olacak diye korkuyorum.
Möchengladbach patatesmi bu yıl
Geçen yılki galatasaray havası var anladığım kadarıylanPatatesten halliceler galibadengesiz daha çok
Geçen yılki galatasaray havası var anladığım kadarıylan
Möchengladbach patatesmi bu yıl
Olmazsa bize gelsin işteorda oynayamıyo madem
bu işleri biliyosun hoca kendi adamlarını oynatır her zaman,ne kadar kazma olursa olsun.Bir adamı takıma aldırıyosa onu oynatır öncelikle.Demek ki sadece bize mahsus bir olay değil bu
cidden izlicem dediğin adamı bakalım o kadar kazma mı
![]()