Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.663
- 2.291
- 458
Var mı bugüne ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok boktan bir akşamdı renktaşım.
İlk kupon yatınca bir kupon daha yaptım bilbao üst fb kg var tel aviv üst dedim hiçbiri gelmedi. Rezalet resmen.
Hafta sonu şiki şiki baba şarkısını açıp yapıcam tahminlerimi.
Hüseyin Civelek hafta arasi nasil gecti beni ikna etmeye calisiyordun yattin mi yoksa kazandin mi abi?![]()
Be!lli oynamamissin bu hafta. :asd22:
@Hüseyin Civelek hafta arasi nasil gecti beni ikna etmeye calisiyordun yattin mi yoksa kazandin mi abi?![]()
@Hüseyin Civelek
Bizim maç ile beraber araya son verdim bugün. Maçımızı izleyemedim ne yazık ama onun uğuru mudur artık nedir ne oynadıysam tuttu bizim maç ile ilgili.
MS1 buna yüklü girdim, H1 buna da birşeyler attım ve fazla kazandırmasa da içimden geldi IY2/MS1 oynadım 27 orandan 1€ attım öylesine o da geldiBunlara ilaveten Selçuk gol atar + GS kazanır'a da birseyler attım oranı güzeldi penaltı olur bu maçta diye oynadım ama adam penaltı gibi frikik kullanmış
Benim maçtan eve bi geldim telefonu açtım tipico mesajları var yeşil yeşil![]()
Sonra akşam Barcelona maçına değişik şeyler oynayayım dedim ama tırstım ve oynamadım, iyi ki de oynamamışım hepsi yatardı açıkçası. Neyse geçenki uğursuzluğu bir nevi attım üstümden herhalde
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
İyi bari milli maçlar var onlara girersin.Her kıtada maçlar varseç beğen oyna.Fener maçına da beraberliğine atsaydın bişeyler dün
Cebinin siskinlesmesini istermisin?milli maçlarda napıcaz beyler gsc ortak kuponunu oluşturalım hepimiz kazanalım.
Ya ben Fener macini tamamen unuttum o aksam. Mac basladiktan sonra aklima geldi forumda konusunu görünce
Osmanli cifte sans oynardim oynasaydim.
iddaanin b.ku cikti artik bunu haftasonu gördük
Cebinin siskinlesmesini istermisin?
milli maçlarda napıcaz beyler gsc ortak kuponunu oluşturalım hepimiz kazanalım.
Hep büyükler kazanırsa olmaz10 bin-15 bin basanlar var.Kasanın da kazanması lazım